Szerinted melyik a legjobb sci-fi anime?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 07:36
1/9 anonim válasza:
Ha a sci-fi oldalát nézzük, akkor Ghost in the Shell: Stand Alone Complex-et mondanám. De vannak jobb alkotások szerintem, csak azoknál nem a sci-fi a leghangsúlyosabb pl: Shinseiki Evangelion, Aria, Shinsekai Yori, Serial Experiments Lain, Ergo Proxy.
3/9 anonim válasza:
Szerintem a Ghost in the Shell és az Ergo Proxy. Nem tudnék választani a kettő közül. Pedig nem is nagyon szeretem a sci-fit. De a Vandread sem rossz, csak éppen alig ismert.
4/9 anonim válasza:
Dr stone habár eléggé súrolja a határokat mert a sci-fi az a tudomány/technológia ami még nem létezik vagy csak elméletben pl idő utazas egy géppel vagy pedig mesterséges ember vagy intelligencia avagy robot girlfriend
Meg ugye ide jönnek a mecha animék ami mondhatni uralja a sci-fi anime piacot és minden más nem bontakozik ki…
5/9 anonim válasza:
Az a "baj", hogy a sci-fi egy nagyon nagy műfaj rengeteg alműfajjal, ezért nagyon sokféleképp lehet jól csinálni.
6/9 anonim válasza:
Steins Gate és Code Geass a két kedvencem. Az előbbi időutazós hard sci-fi és thriller, az utóbbi pedig egy politikai háborús disztópa, király- és karakterdráma. Mind a kettő mestermű.
8/9 anonim válasza:
Nem panaszkodni akarok, mert őszintén szólva nem igazán izgat, csak kíváncsi vagyok, hogy miért lettem lepontozva?
9/9 anonim válasza:
Comedy: Space☆Dandy
Cyberpunk: Koukaku Kidoutai: Stand Alone Complex
Hard Sci-fi: Planetes
Real Robot: Kidou Senshi Gundam: Dai 08 MS Shotai
Social Science Fiction: Mugen no Ryvius
Super Robot: Tengen Toppa Gurren Lagann
Space Opera: Ginga Eiyuu Densetsu
Space Western: Cowboy Bebop
Tech-noir: Darker than BLACK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!