Legjobb "férfi vs. nő" animés harcok?
Nálam most ez viszi a prímet (bár elismerem, vannak ennél "frissebbek" is, de na, ez jön be most nekem egyénileg(:
https://www.youtube.com/watch?v=8qjP8yBuuJk
Ehhez hasonlók/jobbak esetleg? Mások tapasztalatai?
Bakugou VS Ochako
Ugyan Ochako motivációja("Győzök, győzök és olyan leszek,mint Deku") nagyon, nagyon nem tetszett, de a harc maga igen érzelmes és az anime legjobbja volt,szerintem.
1-es
Tényleg jó kis harc volt, főleg, hogy nyíltan kimondták (Aizawa), hogy Bakugo SPOILER azért küzd teljes erejével, mert tiszteli az ellenfelét...SPOILER V.
Nen olyan akciódús mint az előzők, de hátha tetszik:
Irregular at Magic Highschool
Nekem a Kirito vs Fanatio az egyik kedvencem.
Fanatio-ról azt tudni kell, ahogy azért viselt mindig sisakot, mert a férfi ellenfelei mindig visszafogták magukat ellene. Ezért is volt ideges, amikor Kirito leverte róla, mert azt hitte, hogy ő is olyan lesz, mint a többi, és visszafogja majd magát, de ő ehelyett továbbra is teljes erőbedobással küzdött. Ezzel pedig kellemes csalódást okozott neki, és kivívta a tiszteletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!