Ki a komfort karakteretek?
Írhattok többet is, mesélhettek róluk^^
Kezdem én:
Nekem Sasha a Shingeki no kyojin animéből. Mikor kollégista lettem egy új helyen, egyik szobatársam ötlete volt, hogy kezdjük el nézni közösen. Sashan sokat nevettünk. :')
Mikor meghalt a mangában, rengeteg spoilerrel találkoztam instán, nagyon elkeserített a dolog. A szobatársam ötlete volt, hogy rajzoljunk az ő emlékére tanítás után a táblára. Annyi minden került fel végül… :') 3 éve volt ez.
Krumpli lány ezeket az emlékeket idézi fel bennem minden egyes alkalommal ha látom. ^^
Itachi a Narutoból. Egyszerűen nagyon nagy hatással volt rám ez a karakter. Mindig amikor róla volt szó vagy megláttam egy képen, nagyon boldog lettem. Félre ne értsétek nem arról van szó, hogy szerelmes lennék, vagy ilyesmi. Egyszerűen örülök ha eszembe jut.
Nagyon más karakter nincsen ami ezt a hatást hozta ki belőlem, így gondoltam leírom.
Deku
Nagyon szeretném hogy létezzen, magamat fedeztem fel benne, és szerintem amúgy a való életben is jól kijönnénk. Mindig felvidulok, ha valahol meglátom. :')
4 karakter van, akik eléggé nagy hatással vannak/voltak rám.
(SPOILERT TARTALMAZHAT)
Ash - Banana Fish
Csodálom benne azt, hogy rengeteg szörnyű dolgon keresztül ment, de így is képes mosolyogni, és kötődni emberekhez (Eiji). Rengeteg erőt adott nekem, és annyira sajnáltam az anime végén :(
Mafuyu - Given
Nagyjából ugyan az, mint amit Ash-nál írtam. De Mafuyu-t nem sajnáltam az anime végén, inkább büszke voltam rá, hogy el merte mondani az érzéseit Uenoyama-nak.
Kageyama - Haikyuu
Talán ő volt rám a legnagyobb hatással, meg úgy az egész anime is. Megvaltoztatta az életcélom, már-már példaképként tekintek rá. Személyiségre is elég hasonlóak vagyunk, úgyhogy ha csak EGY 'comfort karaktert' kéne mondani, az valószínűleg Kageyama lenne.
Sasuke - Naruto
Igaz, még nem néztem végig a Naruto-t, de sok helyen látom hogy vannak, akik mennyire utálják Sasuke-t néhány dolog miatt, én pedig teljesen meg tudom érteni. Vele is elég hasonló a személyiségem. Ő is elég sok rossz dolgon ment keresztül, de ennek ellenére megváltozott.
Most így belegondolva, szeretem az olyan karaktereket, akiknek valamilyen traumájuk van. Meg tudom érteni mindegyiket, és nem 'unalmasak', mint ahogy sokan gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!