Szerintetek a magyarok többsége hogyan viszonyul az animékhez, mit gondol az animékről, mennyire elfogadó a különféle animékkel szemben, melyik műfajtól akadna ki és melyiket tartja érdekesnek egy nem animés magyar ember vajon?
#1 vagyok.
Az, hogy 2*2=135, az nem vélemény kérdése. Ahogy nem vélemény kérdése, hogy ha valami rajzolva van, akkor gyerekes-e, hanem egy tény kérdés és tény, hogy nem.
Gondolom a South Park-ot is gyerekeknek vetítenéd le, mivel rajzolva van...
Amúgy az ostobák jellegzetessége az is, hogy valamit, ami nem vélemény, azt úgy próbálják meg megvédeni, hogy szerintük vélemény.
Tessék, megint ostoba vagy, nem arról van szó, hogy szereted-e, hanem arról a kijelentésről, hogy attól mert valami rajzolt gyerekes lesz-e.
Ez tény kérdése, teljes mértékben tényekről van szó ebben a kérdésben. Többször leírtam, hogy erről van szó és többször mondtam, hogy nem azzal van a baj, ha valaki nem szereti.
Szerintetek a magyarok többsége hogyan viszonyul az animékhez, mit gondol az animékről, mennyire elfogadó a különféle animékkel szemben, melyik műfajtól akadna ki és melyiket tartja érdekesnek egy nem animés magyar ember vajon?
Ez volt a kérdésben szerintetek ami saját véleményemt jelent.
De akkor sem alapozhatod a véleményedet egy hazugságra.
Ha megkérdezik tőlem, hogy szeretem-e a fagyit, és én erre azt mondom, hogy "mivel 1+1=12, ezért nem".
Senki nem azt fogja vitatni, hogy szeretem-e, hanem azt a kiinduló állítást, miszerint 1+1=12.
Másrészt, ha annyira a kérdéshez ragaszkodtál volna, akkor nem magadról beszéltél volna, mivel a kérdés a "magyarok többségéről" szól, ezzel szemben te egy ember vagy, vagyis még a kérdés szerint sem válaszoltál jól.
Akkor ha ragaszkodtál volna a kérdéshez, ahogy te állítottad, hogy te kifejezetten arra válaszoltál, akkor azt mondtad volna, hogy nem ismered a magyarok többségét.
Attól függetlenül nekem van igazam, hogy te igazat adsz-e nekem. Az állításod az volt, hogy gyerekes, ami tény kérdés és nem véleménykérdése. Az a velémény kérdése, hogy neked személyszerint tetszik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!