Jártál már úgy, hogy nagyon szeretnél valami animét nézni, de egyszerűen nem tudsz dönteni mit nézz és egy helyben topogsz, valami ötlet mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 19:05
1/11 anonim válasza:
Döntesz egy mellett, és megnézed azt. Vagy használod a Randomize.orgot.
2/11 anonim válasza:
Hát nem volt még ilyen. Azt nézem mindig, ami a leginkább érdekel. Olvashatsz véleményeket, hátha meggyőznek.
3/11 anonim válasza:
fogod és kiválasztasz egyet a lehető legegyszerűbben
1, melyik izgat jobban
2, hosszúság (habár ritkán belefut az ember, hogy rövidnek tűnik, de több évados)
3, milyen témát szeretnél éppen: akciódús, romantikus stb.
4, elérhetőség, letölthető? inda-only?
4/11 anonim válasza:
Én fel szoktam írni 4-5 animét papírokra, majd összekeverem és húzok egyet. XD
5/11 anonim válasza:
#4 Erre ajánlottam korábban a Randomize.orgot. :D
6/11 anonim válasza:
Én sokszor van, nem tudom mit akarok nézni, medt sok van. De olyankor felírom egy lista ra és random nuber generator-ral kisorsolom, ha tetszik pipát rakok anime mellé ha nem áthúzom.
7/11 anonim válasza:
Én mikor elsőnek néztem animét a my hero academia volt mert meg volt magyarul és 12 évesnek
való 4 évad most 18 karika.
Nem tudtam melyiket nézem meg utána a the promis neverland vagy a Jujutsu Kasein úgy gondoltam ABC szerint megyek
8/11 anonim válasza:
A 4. évad 18-as karikát kapott? Ha az 18+, akkor a Mikulás nyáron jön. Még a 16 is abszurd
9/11 anonim válasza:
De ez komoly a indavideón 18 karikát írtki
10/11 anonim válasza:
Én általában mindig letöltöm a döntés rulettet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!