Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nagyon cuki anime karaktereket...

Nagyon cuki anime karaktereket felsorolnátok, mitől cuki szerinted az adott karakter?

Figyelt kérdés

2021. jún. 23. 12:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a túlcukizált karakterekkel engem a sírba lehet kergetni, de azért van egy vagy két példa, amikor kimondottan kedvelem a karaktert. Általában azért, mert egyáltalán nem úgy van cukizálva, mint a nagy többségben.

- Azusagawa Kaede (Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai)

[link]

- Okazaki Ushio (Clannad: After Story)

[link]

- Ichinose Kotomi (Clannad)

[link]

- Shiina Mashiro (Sakurasou no Pet na Kanojo)

[link]

- Nakano Miku (The Quintessential Quintuplets)

[link]

De nehéz volt róluk nem hentai-képet találni. Csak a nevét írtam be Google-be, miért csak ilyeneket dob ki? Oké, költői kérdés.

Mindet azért szeretem, mert amellett, hogy szerintem aranyosak, de nem idegesítőek, és van szerepük, van hasznuk. Érzem is, hogy miért vannak a sztoriban.

2021. jún. 23. 14:08
 2/2 anonim ***** válasza:

200 Heterokrómia <3 ideas | szemek, anime guys, cute kittens

[link] › Twofeeling › heterokrómia-3

Manga Fiú, Anime Képek, Cuki Anime Srác, Anime Fiúk, Karakter Rajz, ... Новости Fantasy Karakterek, Apokalipszis, Szemek, Inspiráció, Arcok. Fantasy ...

Miért hódítanak a cuki animelányok? - Garden of Secret Dreams

[link] › 2015/04/21 › moe-manifesztacio

2015. ápr. 21. — Mi az a moe? Hogyan lehetnek szerelmesek japán férfiak ezrei rajzolt animelányokba? Miért választják ezeket a kétdimenziós karaktereket a ..

2021. jún. 27. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!