Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mik azok a tippek amik egy...

Mik azok a tippek amik egy kezdo manga, anime karakter rajzolonak eletbe vago?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tudom elerni az anime hatast a karaktereimnel valami tipp esetleg?

2021. jún. 18. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem kell annyira nyomni a ceruzát, hogy átüssön a papíron, de az tény, hogy vannak olyan eszközök, amik maguktól átütnek, mint például a Promarker filc. De totál kezdőként szerintem fölösleges még ilyesmire költeni.

Második válaszoló, azt nem írtad, hogy mire gondoltál, mint mese stílus. akkor miért nem azt írtad, hogy klasszikus, 19. századi meseillusztráció? Amúgy a japán famteszetet meg kár is idekeverni, a kérdező az anime stílust kérdezi.

2021. jún. 19. 12:54
 12/16 A kérdező kommentje:

De én epp a japán animékre gondoltam.. nem micimackora meg familyguy stb..

hanem pl aot, jujustu kaisen, hxh, tokio ghoul stb..

Elnezest hogy nem egyértelmüen fogalmaztam :(

2021. jún. 19. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, szerintem egyértelmű voltál, csak a 2-es nem értette.
2021. jún. 19. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
10 nyisdmeg te a 3. linket mert az rick és morty!!!!!!
2021. jún. 19. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:

11 13 de értettem csak el magyaráztam neki hogy nem probléma ha szerinte nem annyira animés! ezt nem lehetett meg érteni ugye?

mivel vannak hogy a stílusok keverednek! van olyan anime rajz ami keveri a kalsszikus mesét van ami a realisztikusat és van ami a nyugati képregénnyel!

példák!

my hero academy nyugati és keleti képregény

castlevania rajz stílusa ez főleg játékok de keveri a realisztikusat a keletivel

általában az ilyen cuki kislányos animék keverik a klasszikuso mesékkel is

azért is írtam ezt mert hidd el sosem fogsz tudni úgy rajzolni mint egy adott mangaka és most nem a tehetségről beszélek hanem arról hogy mindenkinek meg van az egyedi vonása és technikája ami nem tudatos! kb mint az éneknél

a világ két legjobb énekese

michael jackson és freddy mercury de teljesen mások

az aot-ot hanyagold mert komolyabb elemekkel dolgozik!

mondtam már alapokat tanuld meg először nem kell drága eszközök viszont 1 jó b-és cerúza egy rotring 1 nagy és 1 kis radír egy jobb rajz füzet a4-es valamint egy kemény papír mert át fog ütni! mindenki azt használ még a jobbak is!

2021. jún. 19. 19:17
 16/16 anonim ***** válasza:
14-es, te meg nyisd meg az elsőt és a másodikat! Tudom, hogy R&M, én tettem be a linket, nagyon okos barátom.
2021. jún. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!