Valaki leírja nekem a Naruto részek sorrendjét?
Figyelt kérdés
Lehet csak én gondolom túl, de elvileg vannak ilyen töltelékrészek, meg a Shippuden és az utána jövő dolgok.
Vagy azt, ti hogy néztétek.
Egyedül ezt néztétek vagy valami másik animevel együtt?
2021. jún. 11. 17:13
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Annyi hozzáfűznivalóm van, hogy az előző véletlenül rossz linket küldött. [link] Ez a Shippuden.
3/9 anonim válasza:
A link eredetileg jó, csak nálam az oldal valamiért eltörte. Pedig másoltam...
4/9 anonim válasza:
Igen, az a random szóköz ott. :D Nekem is szokott néha ilyet csinálni, és idegesítő tud lenni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Egyy kérdésem még lenne. Együtt a Shippudennel 500 részes igaz?
2021. jún. 12. 13:24
6/9 anonim válasza:
Nem, a Shippuden 500 részes. Összesen 720. De ezt láttad volna a linkekből is.
7/9 anonim válasza:
Sima Naruto: 220 resz
Naruto Shippuuden: 500 resz
, de vannak filmek is amiket kozben keszitettek.
Ezutan jon a Boruto.
8/9 anonim válasza:
Szia! Amennyiben nem okoz gondot az angol felirat megértése tudnám ajánlani a Naruto Kai-t. Ez egy rajongói projekt ami összefoglaló csak azokat a részeket amik a magában is szerepeltek és kívánta a felesleget. Ilyen 2 2és fél órás részek szünet nélkül.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem 💞
2021. jún. 15. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!