Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kérdés? Spoiler ha nem láttad...

Kérdés? Spoiler ha nem láttad a Jojo part 5 39.részét! Lent folyt

Figyelt kérdés

Polnaref azt mondta a teknőstendjebe kapaszkodott meg ő mint lélek...

Az állatoknak is van sztendjük vagy mi?

Nem értem..

Azt se, hogy Buccelatti miert nem akart inkább tovább élni...

Wz agész így olyan szagú volt mintha az mangaka így mindenképoen Giorno malmara hajtaná a vizet..:-/.

Még mindíg nem tudi a part 6 mikor jön?

#maffia anime #Stand mester #Mista
2021. jún. 7. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

állat??? te nézted a stardust crusadert? az első széria ami standokat mutatott baszdmeg!

nézted egyáltalán az előzményt vagy csak gyorsan meg nézted a 39.részt az 5.évadnál?

már a part 3-első részeiben is megjelennek az állatok mint standmesterek sőt a part 3 második felében pedig egy kutya standmester is a csapatba megy!

a stand a mentális erő megtestesülése ergó minden élőlénynek van sőt halottaknak is mivel a szellemük még létezik

buccelatti nem tudott volna már élni! giorno ereje csak ideiglenesen tudta visszahozni! mondhatni ez olyan volt mint josuke... le spoilerezem mert látnod kellett volna! mikor josuke meggyógyítja a nagyapját a sebei meg is gyógyulnak neki viszont a lelke már távozott! na itt most még buccelatti lelke nem akart távozni mert volt dolga viszont meg halt emiatt csak egy kis időre maradhatott még az élők között! de a legnagyobb szag benne hogy aki ott maradt tag ő ki is esett az események felétől! pedig érdekes standja volt ez elég rossz volt mint történet...

van már bejelentés a part 6-ról jotaro lányáról de még nincs dátum

https://www.youtube.com/watch?v=PCd9yKLXSVQ

2021. jún. 7. 23:32
 2/10 A kérdező kommentje:

Ok.Értem.

Ebből leshetett anekül is, hogy bazdmegezel nekem, paraszt, hogy nem lattam a part3-at nem volt tiszta így.

Miért nem lehet normalisan káromkodás nélkűl megválaszolni valamit?

Ez az oldal azért van, hogy barmit kérdezzen az ember, itélkezés nélkűl, dd eggyeseknek ez nehezére esik sokadszorra látom!

Nézz már magadba!

2021. jún. 8. 00:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
miért nem láttad a part3-at? ez kb olyan, mintha belekezdenék a death note-ba a 8.résznél és jövök gyik-re kérdezgetni, hogy mi történt az első 7 részbe
2021. jún. 8. 01:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Kérdező amit a 3-as mondott!

Miért kezdesz el bármit is főleg a jojo-nál ami olyan hogy ha nem nézed az első szeriatol akkor nem fogod érteni az egészet!

Jo persze meg lehet nézni a golden wind-et csak pár dolog nem lesz világos de ettől függetlenül 2 széria építi azt a világot! És akkor ide jövünk kerdezgetni hogy az állatoknak is van standjuk vagy mi?

De már az unbreakable diamond azaz a part 4 erősen kapcsolódik a part 3-hoz a part 3 meg erősen a part 1-2-hőz! Emiatt is kicsit szomorú hogy a part 5-ben kevés ilyen kapcsolati dolog volt!

Amugy polnaref végig a part 3 főszereplője!

2021. jún. 8. 10:12
 5/10 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Igaz ,hogy a JoJo különböző part-jai egy-egy történetet mesélnek el, de ezek kapcsolódnak egymáshoz. Ezért nem értem mikor valaki mondjuk kihagyja a part 1-et (vagy akár a 2-est is). Oké ,hogy nem feltétlenül ezek a legizgalmasabbak de mégis csak a part 1 fekteti le az alapokat. Szóval akármennyit hagytál ki szerintem érdemes lenne az 1-estől végignézni ha tényleg érdekel a történet, a világ működése, a karakterek s köztük levő viszony/ rokonság stb.
2021. jún. 8. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ős azért a part 2 eléggé izgalmas sőt a part 3 után a legjobb

a part 1 sem a legrosszabb jonathan karaktere az egyik legmeghatározóbb az egész jojo szériában az ő története csak túl rövid lett

és a part 5 sem rossz de sok kihagyott lehetőség van benne mondhatni leghanyagabb fejezet!

2021. jún. 8. 18:27
 7/10 Tevenyereggyarto ***** válasza:

Egyetértek, szerintem sem rossz egyik part sem. Csak sokaktól hallom ,hogy kihagyják a part 1-et mert “nem annyira izgalmas”. Láttam már ezt part 2 esetében is. Szerintem akit kicsit is érdekel a JoJo az megnézi mindet vagy legalább a történetet tudja ,hogy később ne essen olyan gondba mint mondjuk a Kérdező, elvégre a part 1 mégis csak az alap, onnan indul minden. A stand-ek működéséhez, megértéséhez meg nem árt a part 3, ha már ott jelennek meg az első stand használók.

Egyébként Kérdező, ahogy írták is vannak olyan állatok akiknek van stand-je. Szóval ez nem ember specifikus dolog, de talán nagyságrendekkel ritkábbak az állat stand mesterek. Sőt, ha jól emlékszem a part 4-ben még egy állatból is lesz stand (egy macskából lesz stray cat).

2021. jún. 8. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es na igen...

ez nálam is fejfogos kb mintha a naruto shippuudent úgy nézném me hogy előtte nem nézem a simát azt fogom a fejem hogy ki az a sasuke vagy 50 részig!!! :"DDDD

a barátnője vagy esetleg meleg a karakter? :DDD

az a baj hogy

1. a part 4-hez kell a part 3 mivel josuke nagy szerepet kap benne

2. a part 3-hoz kell a part 2 mivel joseph nagy szerepet kap valamint dio is

3. a part 2-hőz kell a part 1 mivel "közvetlen" folytatása a a kőmaszkos fejezetnek

4. a part 5 és part 4-ben a habár kapunk több kifejtést a satndokról azonban az alapokat a part 3-ban kapjunk meg

a most kezdődő part 6-ban pedig nem ártana tudni a part 3-4-et mivel josuke lányáról fog szólni...

2021. jún. 8. 21:16
 9/10 Tevenyereggyarto ***** válasza:

“a most kezdődő part 6-ban pedig nem ártana tudni a part 3-4-et mivel josuke lányáról fog szólni...”

Mármint Jotaro lánya.

Egyébként igen, eléggé összekapcsolódnak a part-ok. S ha már fura animézős “szokásokról” esett szó akkor én még megemlíteném azt mikor valaki dob egy animét mert nem tetszett az első része… Hát ok, de szerintem hülyeség az első rész alapján elítélni, pl: a My Hero Academia első 3-4 része kicsit vontatott, mintha a készítő nem nagyon tudta volna ,hogy hogyan kezdődjön az anime, mégis utána elég vállalható, nekem egyik kedvencem. Vagy ott az Attack on Titan ami szinte az első 2-3 évadban egy zs kategóriás “zombis film csak titánokkal/ óriásokkal” szintet akar elhitetni a nézővel, aztán kiderül ,hogy azért több annál.

2021. jún. 10. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen elírtam nem josuke hanem jotaro
2021. jún. 10. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!