Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A mostani szezonból dobtatok...

A mostani szezonból dobtatok már animét, ha igen melyiket és miért?

Figyelt kérdés

2021. jún. 5. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mashiro no Oto

Mert egyáltalán nem tetszett az első rész. Erőltetett és semmi eredetiség nem volt benne.

Edens Zero

Ezt nem tudom kell-e magyarázni. Ilyen pofátlan alkotóval én még nem találkoztam. Annyira alkalmatlan, hogy saját magát másolja. A writing szörnyű, a poénok még inkább, és minden más eleme Fairy Tail. Abszolút nulla.

A KoiKimot már csak azért nézem, mert annyira rossz, hogy kihagyhatatlan.

2021. jún. 5. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru Churutto!

Nem humoros. Elmond valamit, ha nem bírsz végignézni egy másfél perces részekből álló sorozatot.

Seijo no Maryoku wa Bannou desu

Még nem dobtam hivatalosan, de annyira tucat shoujo volt az első rész, hogy hetek óta nem bírom rávenni magam, hogy folytassam.

2021. jún. 5. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2-es a seijo elég jó szerintem (nehezen indul be az első rész tényleg nagyon nehéz de a 3. részig nézd meg mert tényleg jó történet kissé könnyű és vannak hibái... de eléggé élvezhető)

1--es na igen edens zero!!!!!!!!

már a raven anime is annyira koppintás!!! a szerző mindháromban a bögyös szőke csajt teszi! már a fairy tail is teljesen kifújt a második évad közepén!

a végső harcok meg akkora csalodást keltőek voltak és még ez után is folytatta a fairy tailt és most figyelj úgy hogy igazából van még 5-10 sárkány köztük ignel fia és minden probléma nélkül ki merték jelenteni hogy achnologia nem jelentett volna nekik kihívást...+!!!! de persze azért is csak most tűntek fel!

alapból achnologiát viccként győzték le ahogy zerefet is! a dragom force még mindig várni kell mert itt volt több száz rész és még ekkor sem bírták bemutatni rendesen!

2021. jún. 5. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Shaman king - Érezhetően elvan sietve az egész. A 2 rész alatt eljut az anime oda, ahol a 2001-es adaptáció kb 4-5rész alatt jutott el.

Yasuke - Nagyon nem illik bele a mágia, ha csak egy sima samurai-os történet lenne mágia nélkül, jobb lehetne.

Eden (ONA) - Lehet másnak még bejön, de nekem már unalmas ez a "már régen kihalt xy faj jaj de várj, mégse" koncepció.

Cestvs - Röhejes ahogy bemutatja az egész gladiátor témát.

Shadows House - Igazából nincs vele semmi bajom, csak nem az én műfajom.

Mars Red - unalmas

Jouran - unalmas

86 - Tipikus felállás. Epic zárkózott karakter összeverődik a kedves jószívű karakterrel. Elég ilyen animét láttam már.

Tokyo Revengers - Ez az anime volt számomra a legnagyobb csalódás, maga az anime jó lehetne, 1-2 karakter kivételével az összes karakter szerethető. Viszont van benne pár HATALMAS baki story ügyileg, a főszereplő karaktere meg egyenesen borzalmas. Viszont ami legjobban zavar az a főszereplő erőltetett bohóckodása.

A szezonból már csak az Odd Taxi, Fumetsu no Anata e és a Vivy-t követem. Az első kettő egész jó, viszont a Vivy eddig elég unalmas (még csak a 4. résznél járok)

2021. jún. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!