Szerinted melyik animét érdemes nézni a 21-es tavaszi szezonból, melyik tűnik ígéretesnek?
Ha a folytatásokat nem vesszük bele akkor:
Ijiranaide, Nagatoro-san
ennek a mangája már nagyon régóta felkapott, és az olvasói(beleértve engem is) könyörögtek hogy anime készüljön belőle
Fumetsu no Anata e
Ez engem igazából csak a trailer-je miatt kapott figyelmet tőlem, a mangáját nem olvastam.
Ha a folytatásokról beszélünk akkor engem a legjobban a "Mairimashita! Iruma-kun" 2 évada csigázott fel a legjobban, főleg az utolsó rész végén lévő scene-től.
Aztán persze ott van az MHA 5. évada, ami kihagyhatatlan :D
Isekai Maou to Shoukan.. 2. évada. (ezt azért várom nagyon mert az első animéim között volt még annó 2018-ban.)
én ezekre leszek nagyon kíváncsi:
Fumetsu no Anata e
Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.
86
Ijiranaide, Nagatoro-san
Ijiranaide, Nagatoro-san
SSSS.Dynazenon
Dragon, Ie wo Kau. ( Süsü a sárkány - az anime :D )
Azok közül, amik elindultak és nem folytatások még csak a Mars Red-et néztem meg, ami elég jó. Ha tartja a színvonalát és valami értelmes story lesz, akkor simán az lesz a top1 a season-ban.
Amik szintén nem folytatások azok közül érdemes megemlíteni ezeket:
Ijiranaide, Nagatoro-san
Fumetsu no Anata e
Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.
Tokyo Revengers
86
Shadows House
Én még ezenkíülv figyelni fogok egy párat, de azokra csak akkor ugrom, amikor már MAL-on lesz pontszáma. Általában 7 pont felett nézhetőek az animék.
A kakukktojás, mivel nem új, de nem is folytatás az a Shaman King. Én azt is nézni fogom.
Folytatások közül pedig szerintem elég jókat kaptunk, de ha nem láttad a korábbi évadokat, akkor nem fogod nézni, ha meg láttad és tetszett, akkor úgyis nézni fogod.
De a két legjobb valószínűleg a BnHA és a Fruits Basket lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!