Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerinted melyik animét...

Szerinted melyik animét érdemes nézni a 21-es tavaszi szezonból, melyik tűnik ígéretesnek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a folytatásokat nem vesszük bele akkor:

Ijiranaide, Nagatoro-san

ennek a mangája már nagyon régóta felkapott, és az olvasói(beleértve engem is) könyörögtek hogy anime készüljön belőle

Fumetsu no Anata e

Ez engem igazából csak a trailer-je miatt kapott figyelmet tőlem, a mangáját nem olvastam.

Ha a folytatásokról beszélünk akkor engem a legjobban a "Mairimashita! Iruma-kun" 2 évada csigázott fel a legjobban, főleg az utolsó rész végén lévő scene-től.

Aztán persze ott van az MHA 5. évada, ami kihagyhatatlan :D

Isekai Maou to Shoukan.. 2. évada. (ezt azért várom nagyon mert az első animéim között volt még annó 2018-ban.)

2021. ápr. 2. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a 86 című animét várom nagyon.
2021. ápr. 2. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

én ezekre leszek nagyon kíváncsi:

Fumetsu no Anata e

Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.

86

Ijiranaide, Nagatoro-san

2021. ápr. 2. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A shadows house
2021. ápr. 2. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4-es, a Babylontól nem várj túl sokat. Ígéretesen indul, de a közepétől kb. követhetetlen. A vége meg... no comment.
2021. ápr. 2. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ijiranaide, Nagatoro-san

SSSS.Dynazenon

Dragon, Ie wo Kau. ( Süsü a sárkány - az anime :D )

2021. ápr. 2. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Azok közül, amik elindultak és nem folytatások még csak a Mars Red-et néztem meg, ami elég jó. Ha tartja a színvonalát és valami értelmes story lesz, akkor simán az lesz a top1 a season-ban.

Amik szintén nem folytatások azok közül érdemes megemlíteni ezeket:

Ijiranaide, Nagatoro-san

Fumetsu no Anata e

Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.

Tokyo Revengers

86

Shadows House

Én még ezenkíülv figyelni fogok egy párat, de azokra csak akkor ugrom, amikor már MAL-on lesz pontszáma. Általában 7 pont felett nézhetőek az animék.

A kakukktojás, mivel nem új, de nem is folytatás az a Shaman King. Én azt is nézni fogom.

Folytatások közül pedig szerintem elég jókat kaptunk, de ha nem láttad a korábbi évadokat, akkor nem fogod nézni, ha meg láttad és tetszett, akkor úgyis nézni fogod.

De a két legjobb valószínűleg a BnHA és a Fruits Basket lesz.

2021. ápr. 3. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!