Aki olvasta már a Killing stalking-ot . Vélemény? Érdemes elolvasni?
Nekem személy szerint tetszett. Akkor érdemes olvasni, ha erős a gyomrod mert voltak benne elég durva dolgok.
És ez inkább pszichológiai mint yaoi (igaz sokszor van benne szex).
Elég erős a felütése, de aztán mondhatni átcsap slow burn-be... legalábbis ami a pszichológiai részét illeti. Szerintem elég jó sztori, nekem tetszett, bár tönkretett lelkileg egy kicsit. Ha a két férfi közötti szexet beveszi a gyomrod, akkor szerintem nagyon is élvezhető a manhwa.
Szóval én úgy gondolom, hogy egyszer érdemes elolvasni.
én a végén sírtam. sangwoo-val végig nagyon tudtam azonosulni (még az ő anyja ugyanúgy is néz ki meg viselkedik mint az enyém, borzalmas...), ami nem túl jó hír, de hát ez ilyen.
pszichológushallgatóként is azt mondom hogy zseniális, egyes személyiségzavarokat elég érdekesen meg összetetten ábrázol (persze fiktív, nem orvosi dokumentum), sőt az egyik prezentációmban beszéltem is erről a sztoriról a patológiás gyásszal kapcsolatban. ez a manwha nagyon addiktív, napi szinten eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!