Volt már hiányérzeted egy anime végignézése után, hogy vége van és úgy hiányzik, úgy néznéd még tovább, olyan üresség érzése? Ha igen, melyiknél éreztél így? Esetleg meg is könnyezted?
Nálam a "The Rising of the Shield Hero" és a "KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World!" volt ilyen. Persze mind a kettőnek lesz évad folytatása, viszont arra még sokat kell majd várni, ezért addig marad az örök üresség érzet. Semelyikük sem siratós, ennek ellenére szerintem érdemes végignézni őket. A Konosuba ilyen poénos, jó humorral rendelkező anime, kikapcsolódásnak tökéletes. A "The Rising of the Shield Hero" már egy kicsit komolyabb témával rendelkező anime, ami viszont a kedvenceim közé tartozik. Egyébként mind a kettő isekai* anime, szóval hogyha érdelel a téma, akkor jó szórakozást hozzájuk! :)
*isekai: az az anime típus, amikor a főhős valamilyen oknál fogva átkerül egy másik világba, ami lehet egy fantasy vagy egy virtuális világ.
Uff sokszor..
Owari no seraph
Noragami
Mirai Nikki
Bunny girl senpai
Charlotte
Darling in the franxx
Happy Sugar Life
Ao Haru ride
Citrus
Horimiya
sk8 the infinity
Umibe no étrenger
The Quintessential Quintuplets
3-gatsu no Lion
Hajime no Ippo
Jujutsu Kaisen
Mouno no Nana
A One Piece-nél éreztem ezt. Akkor még csak 986 rész volt mikor beértem aztán 3 napig nem néztem. Annyira nem tudtam mi mást nézzek, és mivel nem vagyok normális ezért úgy döntöttem újranézem.
A Horimiya-nál is éreztem hasonlót, meg az Inuyashiki után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!