Kyoraku Shunsui nak mi a bankai-ja? tudom az animében nincs de a mangára gondoltam
a zanpakutojának az alapja a játékok de inkább a történetek szabályainak az átültetése a valóságba! a shikai-a a gyermeki játékokat tudja megvalósítani a bankai-a a felnőtt játékokat/meséket amik halállal végződnek
konkrétan egy nagy területű kétélű kard
több képessége van
1. ő és ellenségei sebei amit egymásnak okoznak azok egymás testén is megjelennek! azaz ha én most meg sebezlek akkor magamat is ha viszont te engem akkor te is!
2. az ellenfelei (mindenki a környezetben) erősen vérezni fog amit nem tudnak elállítani!
3. mindenkit őt is vízbe fújtja! ami a lélek energiát emészti és aki kifogy az meg fullad és az utolsó marad élve...
4. egy célzott támadás (szintén mindenki rajta kívül) mindenki torkán fehér szallagok jelennek meg amik mély vágást okoznak és felrobbantja a fejüket
mindegyiket egy felnőtt történet adta (nem tom valós japán vagy pedig csak kitaláció
1. egy olyan férfi aki ugyan olyan sebekkel rendelkezik mint a partnere és nem tudnak meghalni
2. a férfi szégyent érez mert megsebesítette a partnerét emiatt gyógyíthatatlan betegségben szenved
3. két ember akik bele ugranak a vízbe
4. a megbánó férfinak a partnere aki megöli magát elvágja a torkát!
az egész egy nagy történetet alkot lényegében arról szol hogy két ember megsebesíti egymást akik közel állnak egymáshoz valószínűleg akaratlanul majd a lelki fájdalomtól az egyik megbetegszik halálosan ekkor bele akarnak ugorni a vízbe és kettős öngyilkosságot elkövetni de aki nem beteg az túléli de nem akar élni a partnere nélkül ezért elvágja a saját torkát :S
maga a bankai-a is azt jelenti hogy szerelmi öngyilkosság :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!