Melyik animéből van?
Sziasztok!
Van egy anime karakter akit nem tudok, hogy melyik animéből van, de megszeretném nézni az animét. Ha esetleg tudjátok az anime karakter nevét, vagy az animének a nevét, akkor kérlek írjátok le!
Valahogy így néz ki a karakter: rózsaszínes-lilás haja van, zöld szemüvege, és a fején van két valami.
Ha valaki felismerte a karaktert akkor kérem írja le! Szép napot! :)
Saiki Kusuo no Psi Nan?
(Gugli: pink hair green glasses anime character őt dobta ki, ha tényleg ő az, azért máskor érdemesebb jobban részletezni, pl. leírni a nemét, vagy ha van kép, akkor azt linkelni)
Ez bizony az amit az első írt.
Elég részletesen leírta. Nem túl sok (sőt szerintem nincs is más) rózsaszín-lilás hajú, zöld szemüveges karakter van, akinek a fején van két valami.
Vicces anime, mindenképp érdemes megnézni.
Persze, miután megtaláltam, nekem is egyértelmű volt, de úgy, hogy ismertem is az animét, eszembe se jutott volna Saiki, mert pl. én egy rózsaszín hajú, zöld keretes szemüvegű, szarvakkal rendelkező NŐI karaktert képzeltem el magamban a leírás alapján.
Ezért írtam, hogy legközelebb legalább egy nemet írhatna, úgy lehet, nekem is keresés nélkül beugrott volna, ha tudom, hogy férfi karakterre kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!