Voltál már úgy, hogy egy animéből nem tudtál napi 1 résznél többet megnézni? Mi volt az oka?
Igen volt.
Az okát nem tudom pontosan(Talán az, hogy szívesebben csinálok mást), csak azt, hogy valahogy nem akartam tovább nézni azt az animét ami egyébként totál bejön.
Nem az volt, hogy untam, hanem egyszerűen nem tudtam magam rá venni, hogy tovább nézzem.
Egyébként vannak ilyen napjaim elég sűrűn, de a végén mindig tovább megyek egy kis szünettel.
Én már kb egy hónapja nem néztem animét, mert a suliban nagyon sok dolog volt. De most lesz egy kis időm szerencsére
Meg azért se néztem mert nem volt kedvem, pedig szerettem volna nézni (remélem valaki megérti)
Időhiányt már írták, de volt, hogy az adott anime érdekes volt ugyan, de mentálisan megterhelő, és nem akartam vele leszívni a hangulatomat (boogiepop phantom)
vagy egyedi és rövid volt, és pazarlásnak éreztem volna csak úgy ledarálni (mononoke)
vagy csak simán élveztem, és azt akartam, hogy minél tovább tartson (No.6)
Vizet szörppel, mi?
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!