Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi lehet ennek az animének a...

Mi lehet ennek az animének a neve?

Figyelt kérdés
Nagyon régen kisgyermek koromban szerintem olyan 2006- és 2012 között láthattam egy animét/anime szerű mesét. Amiben arról volt szó, hogy egy toronyban van egy csapat akinek van egy mestere, és talán bűnözők ellen harcoltak, vagy valami ilyesmi. Azt hiszem volt egy csapatvezetőjük, és volt egy nagy melék kékhajú karakter is benne. Nem tudom pontosan, hogy animének-e számított ez, de ezek a tipikus "anime dolgok" voltak benne. Sok helyen kerestem már, és sok helyen kérdeztem meg, de sajnos nem sokra jutottam vele. Tudtommal magyar szinkronos volt hisz kisgyerekként nem tudtam angolul egyáltalán, se más nyelven. Ha valakinek bármi tippje lenne baromi hálás lennék.

2021. máj. 29. 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%

Mar ott bukik hogy angolul mert japánul van az anime…

Amugy őszintén a google-en beírod azokat a dolgokat amiket le írtál pl így

Tower anime

Ugye torony anime és megnézed a 2013-tól régebbi animéket par perc amugy

2021. máj. 29. 15:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Chrono crusade?
2021. máj. 29. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sőt elég ha megnézed a magyar szinkron is animék listáját mert nagyon kevés van
2021. máj. 29. 15:28
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Ja amugy ez egy sorozat vagy film? Mert kb semmit sem adtál meg de pl anime nincs ilyen ez inkabb nyugati rajzfilm lehetett
2021. máj. 29. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hol nezted? RTL? TV2? Carton network Jetix? Vagy pedig Animax?
2021. máj. 29. 15:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Sorozat volt de lehetséges hogy nyugati rajzos mese volt, de olyan anime szerű dolgok voltak benne azok a tipikus dolgok. Huhh régen Cartoon networkot néztem sokat Animaxot és Jetixet is. De azt hiszem magyar szinkronos volt. Japánul csak nem adják magyar kisgyerekeknek.
2021. máj. 29. 15:50
 7/14 anonim ***** válasza:
61%

Igen de hol nezted? Mert pl carton es Jetix-en nem volt anime sosem

Anime csak is RTL max TV2 valamint Animax-on

2021. máj. 29. 16:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

7-es A Cartoon Networkon pl. ment az Imazuma Eleven, a Jetix meg külön szinkront csinált a Narutonak, szóval nem értem miből gondolod, hogy soha nem volt anime ezeken a csatornákon.

A kérdésre válaszolva: nekem rögtön a Tini Titánok jutott eszembe, de nem hiszem, hogy az lenne. Valószínű, hogy egy anime stílusú amerikai rajzfilm volt. Viszont, ha mégis anime, itt egy lista a japán szuperhősös sorozatokról: [link]

2021. máj. 29. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

8-as igen inuzuma eleven de azt sem lehet mondani animének mert pl bakugan is ment az is japán volt... de nem volt anime inkább csak japán rajzfilm

a naruto jetix verzió meg vicc! csomót kivágtak belőle meg megszerkesztettek...

alapból sem lehetett sokáig vinni mert egyre durvább volt a story...

2021. máj. 29. 19:16
 10/14 Jól van ez így? ***** válasza:
Slayers - A kis boszorkány
2021. máj. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!