"Vereséget szenvedtél, Light. Megmondtam már az elején, amikor meghalsz, én fogom beírni a nevedet a saját füzetembe. Ez a szabály az embervilágba halállistát juttató halálisten és az ember között, aki először veszi azt a kezébe. Ha börtönbe zárnak, ki tudhatja mikor halsz meg. Semmi kedvem erre várni. Neked már úgyis véged. Halj meg itt és most.
Jó hosszú ideig elszórakoztattuk egymást, hogy ne unatkozzunk. Ugyancsak jó mulatság volt."
2021. máj. 25. 21:11
4/11 anonim válasza:
Az ér, ha nem az animéből, hanem a 2015-ös live action televíziós sorozatból idézek? Abban nagyon jó mondatok voltak.
,,L: A barátom vagy, Light. Ezért foglak megállítani."
,,Light: Azt hiszem, én Ryuga Hidekit tartom igazán a barátomnak, nem pedig L-t."
Amúgy, el lehet ítélni a live actionöket, meg lehet fröcsögni meg netflixhaterkedni, de szerintem a 2015-ös DN minisorozat egy nagyon jól megcsinált adaptáció.
"Ezen a világon csak igazság és gonoszság van. Gyermekkorom óta figyelem a környezetem, és ez az első tény, amire rájöttem. Az emberek kivétel nélkül rossz emberekre és jó emberekre, erre a két fajtára oszlanak. Még az általános iskola apró világát is ez a két fajta alkotta. Hiába tűztem ki nagy célokat az osztály diákbizottságában, mindig ott volt az ellenség. Fel kell venni a harcot a gonosz ellen. Bár néha úgy tűnt, hogy az igazság vereséget szenved, de bármi történt is velem, én szívből boldog voltam. "Köszönöm". A szenvedőnek ezért az egy szaváért akárhányszor kiálltam volna mellette. Minden erőfeszítésre képes voltam ezért. És végül bebizonyítottam a magam igazát."
2021. máj. 27. 20:59
9/11 NemVagyokUborka!!! válasza:
,,Ha megtartja a titkot, maguknak adom az epret." L :D
2021. máj. 29. 14:28
10/11 anonim válasza:
"Ha Kira-t elkapják, ő gonosz. Ha Kira uralja a világot, ő az igazságszolgáltatás." Azt hiszem így van valahogy magyarul:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!