Tudnátok nekem mondani (magyarul) jó anime/manga idézeteket?
"Ha nem kell megtennem, akkor nem teszem meg. Ha meg kell tennem, akkor tegyem minél gyorsabban."
(Hyouka - Houtarou Oreki)
1."Ha futnod kell akkkor azt tedd a legjobban ,hogy utánna legyen időd elgondolkodni ,hogy mit tegyél."
2."Egy olyan valakit nem tudsz megállítani, akki túljól szorakozik"(Ez igaz Kenpachi-ra ;) .)
(Vagy valami ilyesmi.)
(Itchinose Hajime asszem így írják a nevét Gatchaman Growds)
"Hogy tudják a nők a legnagyobb marhaságot is a legmagabiztosabban előadni?" (Soul Eater - Soul)
"Veee~" (APH - Italia)
"Bárcsak öt életem lenne. Akkor öt különböző munkám lehetne, öt különböző ország ételeit ehetném és ötször szeretnék bele ugyanabba az emberbe"
(Inoue Orihime - Bleach)
"I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, Unlimited Blade Works."
-Archer (Fate/stay night)
-Yamada,jól nézel ki,csinos vagy.
-Csak hogy ezt a néhány szót halljam,kontyba tettem a hajam,ruhák közt válogattam,nagy műgonddal szépítkeztem,getát is felvettem pedig töri a lábam,és végig izgultam.Csak azért,hogy halljam tőled ezt a néhány semmit mondó szót,és remélhessem,ha csak egy kicsit is,de talán végre sikerül megérintenem a szívedet.Miért hiszek még mindig ebben az álomban?Újra és újra.Vég nélkül.Mint egy bolond aki mindig ugyan azt a nótát fújja.Amikor néhány nappal később kimentem a verandára,láttam,hogy a törött bazsalikom nem bírta el a saját súlyát,és lekókadt a földre.Pont ahogy anyu mondta.Nincs mit tenni,le kell tépni a törött részt.Muszáj megtenni ahhoz,hogy a szár tovább nőhessen,és új levelek hajthassanak ki rajta.De hiába tudtam ezt,továbbra is tétováztam.Nem tudtam kitépni azt az érzést...Képtelen voltam rá."
Yamada-Honey and Clover 13.rész
"Kya, kya, kya"- Ryouma(Love stage!)
"A kamélia virág egy illat nélküli virág.Nem követel semmit, csak csendben virágzik, és oly nyomorultul hervad el ,hogy belesajdul a szív." -Tsubaki (Soul Eater)
"Feltüzeltem magam!!!" -Natsu(Fairy tail)
Fairy tailböl inkább azt mondja:" Fel vagyok tüzelve".
Magát inkább ne tüzelje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!