Mi a véleményetek eddig a Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) negyedik évadáról?
Ez még csak az első 16 rész volt, tudom, de nektek mi a véleményetek róla? Felül-vagy alulmúlta az elképzeléseiteket, a másfajta animáció és CGI tetszett nektek vagy nem?
Akik olvasták a mangát, ti elégedettek vagytok a meganimálással?
Tetszett: Eren stílusa,opening, ending, humor
Nem tetszett:CGI(ezt sehol sem tudom elviselni),átlagban az új karakter kinézetek, a túl nagy időugrás és kiveztek az érzelmek belőle.
Az elképzeléseimet alulmúlta. Túl nagy a hype,de szerintem,nincs olyan jó.
A manga vége,viszont már egyenesen borzalmas. Egyszerűen nem illik ez a tündérmese lezárás az AOT-hoz. Őszíntén,minimum egy Devilman Crybaby szintű tragédiára számítottam.
Én olvastam a mangát, az adaptációval nincs baj szerintem.
Egész más , mint a többi évad a stúdióváltás miatt, de szerintem pont jókor jött ez, mivel timeskip volt, Eren is eléggé megvàltozott, stb.
Felettem írták a CGI-t, az elég gázos volt benne tényleg. Hátránynak mondanám még hogy elég lassan halad a sztori, szerintem volt benne egy csomó dolog amit kihagyhattak volna, de az anime-only nézőknek lehet így könnyebb megérteni.
Szerintem teljesen rendben volt. A CGI is minőségi volt, elég jól bele illett a környezetbe.
Ez az új stílus pedig jól állt a mostani évad hangulatának is.
Ami szerintem, hát nem negatívum, de többet vártam volna, az a történet vezetés. Gyakorlatilag kaptunk egy már sokszor eladott shounen anime kezdést. Ez meg nekem olcsó megoldásnak tűnt.
Illetve egyben nyilván adott hozzá is a műhöz, mivel így keretes szerkezetet alkot az első évaddal.
A mangát meg nem olvastam.
köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz :)
ha valakinek van még véleménye, nyugodtan ossza meg :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!