A Rasengan feltalálója?
Figyelt kérdés
Namikaze Minato az aki “feltalálta” a rasengant. Akkor hogyan lehetséges, hogy Asura Ōtsutsuki is használta? Vagy az teljesen más mint a rasengan?2021. máj. 24. 11:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem más. A shippuuden-nek pont az a nagy hibája, hogy elhagyja az alapokat, amiket megteremtett aztán a végére logikátlanság lesz az egész.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt azért sok helyen észre vettem, és nekem ez azért egy kicsit negatívum, mert elég sok részletet megjegyzek, amik ugye a későbbiekben már másként van. Mint ez a rasenganos dolog.
2021. máj. 24. 14:30
3/4 anonim válasza:
Pontosan, egyszerűen rosszul van megírva. Nagyon sok ilyen plot-hole van a Narutoban, illetve sok meg nem magyarázott dolog. Én azt mondom, hogy Minato találta fel, aztán mikor csinálták azt a részt, ahol Asura is használja, akkor így erről megfeledkeztek.
4/4 anonim válasza:
A Rasengan egy nagyon alap jutsu, csak nehéz, mivel jó chakrakontroll kell hozzá. De az elve egyszerűen az, hogy a chakrát több rétegben egymással ellentétes irányban áramoltatják, így örvénylés alakul ki, ami képes akár szétszaggatni is dolgokat. Még csak különleges elemű chakra sem kell hozzá, bárki képes használni bármilyen elemmel. Ilyen alapon csak némi kreativitás kell hozzá, hogy valaki kifejlessze. Hagoromoról és a fiairól pedig olyan kevés infó maradt fent, hogy szinte csak mesének tartották sokan. Ez ugyanolyan, mint nálunk a beton. Nem tudjuk, hogy ki találta fel eredetileg a régi betont, amivel már az ókorban is építettek, csak az újfajta betonról van fogalmunk, mivel rengeteg tudás elveszett az évezredek alatt. Ugyanez igaz a Naruto világára is, szóval ez nem logikai baki. Pl. Indra is egy olyan jutsuval ölte meg a barátait, ami eléggé hasonlít a Chidorira. Ugyanígy a Raikage is Chidori szerű jutsuval aratott, mégis azt tartották, hogy Kakashi fejlesztette ki. Mert elvben igazából ugyanazok, csak minimális különbségek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!