Csak én nem tudom megunni a Dragon Ball Z-t? Mások is ennyire szeretik?
Az a nagy harci helyzet, hogy függőség ide vagy oda, de nagy megszállottja vagyok. Ez az alkotás szó szerint egy mestermű és Toriyama ezzel a remekművel azt kell mondjam, hogy maradandót alkotott.
Már gyerekként is imádtam, de most 27 évesen szinte minden este megnézem és nem unom meg.
Bár ha a tévében adnák, akkor visszahozná a régi idők hangulatát, de így se rossz.
Zseniális az egész úgy ahogy van és anno a szinkronhangokat is nagyon jól eltalálták. Jó nem mondom a szinkron néha csapnivaló, de annyi hibája legyen.:)
Igazi klasszikus, örökzöld és szerintem az is lesz/marad. Vannak még olyanok rajtam kívül, akik hasonlóan nagy Dragon Ball fanok?
És néztél never-ending shounen-t is? Pl. a One Piece-t?
Szerintem a Super jobb lett, mint a GT. Mármint az eredeti DB feeling-et a Super jobban visszahozza.
Az más kérdés, hogy kicsit kiment a divatból.
Teljesen átèrzem. A Naruto és a Dragon ball rabja vagyok... pedig már 8 éve nyomatom az animèket...
Hát ami jó az jó, nem lehet megunni :-)
Mások se tudják megunni, és igen mások is szeretik.
Igen, biztosan vannak.
Remélem kimerítő választ tudtam adni a kérdéseidre.
Megunhatatlan a cucc.
Már legalább 10szer végignéztem az összes DB szériát pont most fogom újrakezdeni tizen valahanyadszorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!