Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy van ez a mondat japánul?...

Hogy van ez a mondat japánul? Egy animében hallottam sokat.

Figyelt kérdés
"Something like that", vagy "just like that". Angol feliratos volt az anime, egy csaj mondta ezt minden mondat végén, de már nem emlékszem japánul hogyan szólt. :)

2021. máj. 21. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Ore wa ochinchin ga daisuki nandayo
2021. máj. 21. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Son'na kanji/sonna vagy Chōdo sonoyōni

Google fordítóval tudtam szolgálni neked. Ha megvan a sorozat, akkor a pontos szöveget könnyen megtudod keresni, főleg hogy biztos népszerű lesz a rajongók körében.

2021. máj. 21. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Khmm.. 1. Te kis troll.😂
2021. máj. 21. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

megkérdezhetem melyik animéből van? :)

Am 2/ Szerintem nem a google fordítós válaszra várt, mivel azt ő is meg tudtam volna tenni. Ha tudnám az anime címét, meg tudnám mondani, csak ugye nem minden felirat pont azt jelenti mint japánul.

2021. máj. 21. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:

1-es köszönöm, de ennél rövidebbnek hangzott. Talán két szavas volt. Inkább a 2es válaszához áll közelebb.

Az anime címét nem tudom. 15 éve láttam.

2021. máj. 21. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Talán ezzel az animével egy idős: Hanaukyo Maid Team

De soha az életbe nem fogom megtalálni egy mondatból :D. Várom az ötleteket csak meglesz az a mondat.

Egy csaj mondta minden mondat végén, elég lassan beszélt mint aki be van állva. És a fordítás ilyesmi volt: sum' like that

2021. máj. 21. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az az első válasz XD
2021. máj. 22. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!