Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Most,hogy Kentaro Miura...

Most,hogy Kentaro Miura meghalt,mi lesz a Berserk-el ?

Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogják befejezni... még sajna nagyon messzi vagyunk a mű végétől
2021. máj. 23. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11 eléggé felkapott az a tweet latom nagyon sok helyen valószínűleg ha már ilyent irt ki akkor már komzultaltak a családdal és több mint valószínű hogy a mangaka is ezt akarta! Ami meg egy nagyon jó jel mert azt jelenti hogy kentaro miura is bízott benne hogy a tanítványa jó irányba fogja vinni (és lehetséges hogy vannak utasítások)
2021. máj. 23. 15:36
 13/13 anonim válasza:

Szerintem Miura-nak sem volt kiforrott elképzelése (vagy bármilyen konrét elképzelése) arról az elmúlt kb 12 évben, hogy merre vigye a sztorit. Folyamatos, sokszor több éves hiátusok voltak, a kushan háborúk után már egyre ritkábban potyogó fejezetek nagy része is csak filler volt. Guts kibelezett valami gebasz szörnyet a péncélja és Schierke segítségével, vagy valamelyik fiatal karakter idétlenkedését (Ishidoro, Sonia, Mule) nézhettük, esetleg valami csendéletet, ahol Griffith teázik az udvartartásával. Talán most kezdett volna kirajzolódni valami konklúzió azzal, hogy megtudtuk, kicsoda Skull Knight, mi köze a God Hand-hez, az eclipse-hez és a Berserker páncélhoz, de a jó ég tudja, Miura mikorra fejezte volna be ezzel a tempóval, ha egyáltalán befejezi.

Én azt gondolom, ha volt bármi terv a lezárásra, az olyasmi lehetett, hogy Guts a boszik mágiájával és a Berserker armor erejével megtámogatva indul harcba Griffith ellen, akiről kiderül volna, hogy részben halandó lett az újratestesülésekor, mégpedig azért, mert Guts és Casca torz magzatát használta fel ehhez. A halandó alteregója pedig a "Moonlight boy", a titkozatos kisfiú, aki teliholdkor tűnik fel mindig és láthatóan kötődik Casca-hoz. Az sem kizárt, hogy a sztori valahogy úgy ért volna véget, hogy Guts-nak választania kell, megöli-e a gyereküket, hogy ezzel Griffith-t is megölje (legalábbis fizikai síkon) valamint örökre elveszítse Casca-t és minden emberségét, vagy nem, hanem Skull Knight-tal együtt folytassa a kilátástalan keresztes hadjáratot az apostolok és a God Hand ellen...

Szerintem már sosem tudjuk meg sajnos, nagyon halvány reményem van rá, hogy Miura sszisztense esetleg készít majd valamilyen lezárást.

2021. jún. 22. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!