Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animéket ajánlanátok,...

Milyen animéket ajánlanátok, ha annyi a kitételem, hogy legyen benne valódi dráma, karakterfejlődés/bomlás és elgondolkodtasson?

Figyelt kérdés

Felsorolnék párat, amit láttam, és elégedett voltam velük ebből a szempontból: Death Note, Attack on Titan, Shiki, Steins;Gate, Death Parade, Kokoro Connect, Psycho-Pass, Kuzu no Honkai, Berserk (1997).

Szóval hogy milyen témájú, az nagyjából mindegy, ha jó a kivitelezése. Csak a legtipikusabb, legsablonosabb shouneneket szeretném elkerülni.

2021. máj. 20. 03:56
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Full Metal Alchemist: Brotherhood

Re: Zero

Kingdom

Violet Evergarden

Újabbak közül:

Fumetsu no Anata e

Shadows House

Meg nézd meg az "újabb" Berserkeket is, bántja a szemet, de ha a kontaktlencsét meg lehet szokni akkor azt is.

2021. máj. 20. 04:23
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Fullmetal Alchemist

Monster

Banana Fish

Kimi ga Nozomu Eien

Violet Evergarden

2021. máj. 20. 05:21
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

A Violet Evergarden és az FMA Brotherhoodot már leírták, de higgy nekik :)

Hozzáteszem:

Ginban Kaleidoscope

2021. máj. 20. 07:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Monster

Texhnolyze

Kiseijuu

#1esnek írom: a 2016-17es Berserkbe nem a grafika a legrosszabb, hanem a tartalom. Egyáltalán nem hozza át az igazi Berserk feelinget. Az 1997-es anime se teljesen mangahű, de az a feelinget tökéletesen átadja ezért is szeretem.

2021. máj. 20. 19:16
 5/8 anonim válasza:
Az előzőekhez még hozzá tenném a Tokyo Ghoult
2021. máj. 23. 20:59
 6/8 Bijjanka0517 ***** válasza:
Hosszabb anime és még mindig jönnek ki részek, de ha van türelmed az one piecet is ajánlanám. A grafika eleinte kicsit régebbi de az is fejlődni fog benne. A karakterek is fejlődnek és maga a cselekmémy szálak is egyre izgalmasabbak lesznek.
2021. máj. 24. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
A Death Note nyomvonalán ajánlom a Code Geass-t. Lehet, elsőre nem fog tetszeni (ronda animáció, meg a tapasztalatok szerint a legtöbb ember nem szereti a mechát - amúgy én sem), de semmiképpen ne add fel. Számomra top 3 szintű kedvenc. Zseniális mű. És abszolút elgondolkodtató, sőt, a legdepresszívebb anime, amit valaha láttam. Zseniálisan megírt politikai háborús sci-fi és karakterdráma. A Death Note hasonlítás sem véletlen, történetben is vannak közös pontok, de a legnagyobb egyezés a kettő között, hogy a CG főhőse is egy borzasztóan intelligens antihős, sőt, Lelouch még nagyobb zseni, mint Light. Ezt komolyan leírtam.
2021. máj. 25. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Parasyte

Zankyou no Terror

Devilman: Crybaby

2021. máj. 25. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!