Milyen animéket ajánlanátok, ha annyi a kitételem, hogy legyen benne valódi dráma, karakterfejlődés/bomlás és elgondolkodtasson?
Felsorolnék párat, amit láttam, és elégedett voltam velük ebből a szempontból: Death Note, Attack on Titan, Shiki, Steins;Gate, Death Parade, Kokoro Connect, Psycho-Pass, Kuzu no Honkai, Berserk (1997).
Szóval hogy milyen témájú, az nagyjából mindegy, ha jó a kivitelezése. Csak a legtipikusabb, legsablonosabb shouneneket szeretném elkerülni.
Full Metal Alchemist: Brotherhood
Re: Zero
Kingdom
Violet Evergarden
Újabbak közül:
Fumetsu no Anata e
Shadows House
Meg nézd meg az "újabb" Berserkeket is, bántja a szemet, de ha a kontaktlencsét meg lehet szokni akkor azt is.
Fullmetal Alchemist
Monster
Banana Fish
Kimi ga Nozomu Eien
Violet Evergarden
A Violet Evergarden és az FMA Brotherhoodot már leírták, de higgy nekik :)
Hozzáteszem:
Ginban Kaleidoscope
Monster
Texhnolyze
Kiseijuu
#1esnek írom: a 2016-17es Berserkbe nem a grafika a legrosszabb, hanem a tartalom. Egyáltalán nem hozza át az igazi Berserk feelinget. Az 1997-es anime se teljesen mangahű, de az a feelinget tökéletesen átadja ezért is szeretem.
Parasyte
Zankyou no Terror
Devilman: Crybaby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!