Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Narutó és Hinata melyik...

Turidominik16 kérdése:

Narutó és Hinata melyik részben tervezik el hogy összeházasodnak? Meg melyik részben mondják el a többieknek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 17. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
En nagyon regen lattam a Narutot, de nekem nem remlik, hogy mutattak volna a lanykerest. A the last movieban mutatjak, hogy hogyan jonnek ossze. Az animeben pedig szerintem csak az eskuvo van.
2021. máj. 20. 03:16
 12/21 A kérdező kommentje:
köszönöm. végre van 2 normális hozzászólás is. mégsem csalódtam az emberiségben
2021. máj. 20. 17:38
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
12 én csalodtam mert akkora egy gáz halmaz vagy hogy 10 másodperc alatt meg lehetne találni helyette itt makokgsz már napok óta azt szajkozva nincs időd pedig a látottak alapján van!!!
2021. máj. 20. 20:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Na az egész nyarat eltöltöttem keresésel de még nincs meg. És elmondom hogy nem az esküvőt keresem hanem azt amikor elmondják a többieknek hogy ők ezt akarják. A többiek reakciójára lettem volna kíváncsi.
2021. aug. 28. 02:10
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
14 na erről beszélek az egész nyarat igazából ezzel töltötteD azt hazudva hogy jaj nincs idod egy nyomorult vagy -.-
2021. aug. 28. 02:29
 16/21 A kérdező kommentje:
tudod van olyan még nekünk kedves 15 hogy nyári szünet. amikor feltettem a kérdést akkor még kúrvára középsuli volt. bocs ha nem jutott el alapból a tudatod-ig.
2021. aug. 30. 22:05
 17/21 anonim ***** válasza:
24%

12 éves? ":D középsuli...? bocs nem tudlak komolyan venni!

én érettségi vizsga mellett tettem le még egy végzettséget is mivel végre elérhető volt és utána már csak 3 éves kurzusok lettek volna... akkor is volt szabad időm nem csak animézni de beszélgetni a haverokkal is...

az hogy itt a hülyeségeidet adod elő már lassan fél éve az alatt megnézhetted volna! és nem emiatt a kérdés miatt írom azt amit hanem azért mert hónapokig ilyeneket kérdezgettél! -_-" szarjankó vagy haver az a nagy helyzet...! az eredményeid meg vicc jóformán... közép suli mellett az embernek annyi szabad ideje van mint a hét szentség

2021. aug. 30. 22:25
 18/21 A kérdező kommentje:
de ha tudod a linket meg a címét akkor mi f..ért nem írod le. csak csesztetni tudsz de a megoldást persze semelyikőtök nem írja le. azért kíváncsi vagyok hogy ti tényleg ennyire unatkoztok?
2021. aug. 30. 22:30
 19/21 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=OK8iY0_yZ3o amúgy tuti erre gondoltok de én arra vagyok kíváncsi amikor a többieknek elmondják hogy ezt akarják csinálni. én a többiek reakciójára vagyok (igazából voltam) kíváncsi.
2021. aug. 30. 22:35
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

az a baj hogy nem fogunk neked keresgélni főleg nem olyannak aki most sem találta meg... ezért is vagy szarjankó!

nézd meg magad ha kíváncsi vagy rá!!!

ha meg nem akkor ott a youtube meg ott a google!

ilyen egyszerű! nyáron volt időd nem? akkor meg...

2021. aug. 30. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!