A Pikatchu is egy anime, minta a The Naruto Run?
Figyelt kérdés
A legjobb haverommal az egyik legközismertebb anime (The Naruto Run) megnézése után még szerettünk volna még nézni valami animét, és én felhoztam azt az ötletet, hogy nézzük meg a Pikatchut. Erre azt mondta, hogy az nem is anime, szóval ezt szeretnénk megtudni :D2021. máj. 17. 08:35
11/16 A kérdező kommentje:
de MOST MONDOM HOGY WEEB VAGYOK TE RASSZistaa
2021. máj. 22. 17:07
12/16 anonim válasza:
1. Ne használj olyan szavakat, aminek a jelentését sem tudod!
2. Ha weeb, lennél, akkor ezt tudnád, ugyanis még én is tudom, pedig nem vagyok jártas az ilyenekben.
3. Gugli a barátod, keress rá!
13/16 anonim válasza:
Ne csináljátok már úgy, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy trollkodik.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok, nem értem miért nem tudtok segíteni, a google-öm vírusos, nem ad ki semmit. Egyszer szeretnék itt segítséget kérni, de nem kapok, mert nem vesztek komolyan. Legalább magyaráznátok el hogy mi a baj azzal amit kérdeztem, nagy segítséglenne. De ha ilyenek vagytok velem, akkor végülis lehet hogy csak irigyek vagytok! Szóval ha valaki végre tudna nekem értelmes választ adni, akkor elfogadnám. A haverommal azóta is ezen vitatkozunk, de úgy érzem kezd megutálni, mert nem mondok neki semmit erről, mivel nem adtok normális választ! Amúgy meg fogjátok fel, hogy weeb vagyok, csak jobban tudom mint te te non weeb!
2021. máj. 23. 18:49
15/16 anonim válasza:
14/ ez még iróniának is sok. Egyébként meg ha vírusos lenne a google-d nem tudnál feljönni gyakorikérdésekre.
16/16 anonim válasza:
Miért ne tudna feljönni gykra?
Elég beírni a linket a böngészőben fent lévő keresőbe, nem muszáj Google-n rákeresni az oldalra.
De amúgy egyet értek, hogy ez még viccnek is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!