Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki tudta, hogy ki Naruto apja?

Ki tudta, hogy ki Naruto apja?

Figyelt kérdés

A Naruto első pár évadjában, amik szinkronosan is elérhetőek, kik tudták, hogy ki Naruto apja?

Pl.: Jiraya vagy Kakashi tudta?

2021. máj. 17. 05:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát Jiraiya biztosan, tekintve, hogy Minatonak és Narutonak is a mentora volt.
2021. máj. 17. 06:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki. Konkrétan az a történet, hogy tilos volt a rókáról és a múltrol beszélni Narutónak, az meg csak akkor működik, ha az utolsó paraszt is tudja mi a helyzet.
2021. máj. 17. 06:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Jiraya szerintem is tudta, de ő miért nem árulta el neki? Főleg, hogy a 9 farkút elég hamar megtudta. Vagy az első részben, aki elárulta hogy a 9 farkú benne van, akkor mennyiből tartott volna, ha az apját is elhinti? Vagy maga a Kurama, miért nem mondta el, hogy megölte a szüleit, mert eleinte nem volt a legjobb a kapcsolatuk
2021. máj. 17. 08:06
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
ne keress logikát egy kitalált történetben
2021. máj. 17. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Kakashi is tudta, hiszen ő konkrétan testőre volt Kushinának egy ideig.

Egyébként igen, ne agyald túl, a Naruto tele van hibákkal a történetében, írásában. Jó anime, de ne agyald túl, mert csak egyre több és több hibát veszel majd észre.

2021. máj. 17. 14:56
 6/11 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, jogos 😂
2021. máj. 17. 15:14
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Az első pár évadban még senki nem tudta szerintem. Erre utal az is, hogy Jiraiya le se sz@rta Narutot eleinte. Ha nekem lenne egy keresztfiam, akinek az apját fiamként szerettem, biztos nem a csajokra pazarolnám az időmet, amikor a gyereknek segítségre van szükséges. És Jiraiya sem ilyen volt alapból. Mármint ha már eredetileg úgy írták volna meg, hogy Naruto a keresztfia, akkor nem akarta volna annyira egyértelműen levakarni. Szóval szerintem ez az ötlet csak később jött.

De ha mindenáron a történetet akarnánk nézni, akkor Kakashi, Jiraiya, Hiruzen, és max. a többi vén tudta. A legtöbb ember csak annyit tudott, hogy Kurama benne van elzárva, azt nem, hogy kinek a fia. Egyébként szerintem azért sem mondták el Narutonak, hogy ki az apja, mert nem is hitte volna el, ha nem tőle hallja személyesen. Annyit bántották gyerekkorában, hogy nem talált volna benne semmi logikát. Elvégre a szülei hősök voltak, és a hősök gyerekét bántani azért mégis gechiség. Sőt, talán meg is gyűlölte volna a falut, hogy ennyi hálatlan idióta él benne, és talán még rossz útra is tért volna. Szóval sokmindent bele lehet magyarázni a dologba.

2021. máj. 17. 18:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugye alapvetően Naruto azért lett Uzumaki, és nem Namikaze, mivel a Namikaze klán elég "ritka" volt, de viszont az Uzumaki klánnak elég elterjedt népe volt. És Minato nem akarta hogy megtudják hogy Naruto az ő fia (idk miért, talán csak amiatt mert védeni akarta) És Minato Hiruzenre bízta Narutot hogy viselje gondját, miután Kurama leszúrta őket Kushinával együtt. Bár elég érdekes ogy azt mindenki megtudta hogy Narutoban van a 9 farkú( kivéve ugye narutot), de azt meg senki hogy a 4.hokage fia. Egyébként Jiraya tudta mivel Minato Jiraya könyvének főszereplőjéről nevezte el Narutot. Kakashi is mondta hogy "rá emlékeztet" (mármint naruto minatora emlékezteti)

Az első néhány évadban alig van szó a 4. hokagéről, csak ilyen megjegyzések. A Naruto shipuuden Pain-Naruto harcnál bukkan fel legelősször Minato , és mondja el Narutonak hogy ő az apja.

2021. máj. 18. 03:14
 9/11 A kérdező kommentje:

Egyébként elnézve, hogy akkor Hiruzen “adoptálta” vagy legalábbis ő viselte a gondját Narutonak, elég szarul csinálta, ugyanis amelett, hogy kisgyerek, egyedül lakott, pénze se volt igazán(voltak jelenetek a kiskoráról, Narutonak, ahogyan a Rámenes stand mellett áll korgó gyomorral)

Azért viselhette volna jobban a gondját

2021. máj. 18. 03:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Pont ez az. Láttam ebből egy mémet is. Főként szerintem Narutot hibáztatta amiatt amiért Minato és Kushina meghalt, mivel ő érte haltak meg. És valószínűleg ezért.
2021. máj. 20. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!