Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki Tud Ajánlani Animét?

Laju.chany kérdése:

Valaki Tud Ajánlani Animét?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kifogytam az Animékből szóval örülnék pár jó kis ötletek! Előre is Köszi! A témám: 2 jó barát legyen, mivel nem találtam ebben a témában semmit ezért talán tudtok olyan Animéket amikben találhatok 2 barátot, (Lehetőleg föszereplők) LEHET HOGY KICSIT HÜLYE MEGFOGALMAZÁSOM VOLT-gomenasai<3

2021. máj. 11. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

1. Ne használj japán szavakat. Hihetetlenül gáz, nem vagy japán, nem tudsz japánul - tégy nagadnak egy szívességet, és inkább ne erőltesd. Még csak nem is helyesen írtad le.

Egyébként pedig szerintem az ensemble barátcsoportos animék azok, amiket te keresel. Pl.:

Danshi Koukousei no Nichijou

Sakurasou no Pet na Kanojo

Kotoura-san

Hyouka

Servant x Service

Working!!!

K-ON

Nanbaka

Sket Dance

2021. máj. 12. 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Ha az Owari no seraph-t nem láttad még, mindenképpen nézd meg :)

1/ szerintem semmi gáz nincsen abban hogy a végére odaírta hogy gomen nasai,(egyébként jól írta le azon kívül, hogy egybe írta) ezzel még semmi (szerintem) DE aki az UwU bakaa-t használja, légyszi ne szóljon hozzám...Tiktokon elszaporodtak az ilyen kis toxic kisgyerekek.

2021. máj. 12. 00:53
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
2. Ott nem is az a gond, hanem a ‘baka’ szó egy viccként terjedt el és viccből mondogassák, őszintén nem értem mi olyan vicces a japán nyelvben.
2021. máj. 12. 06:38
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

SK8 infinity, ez sport anime

Magi the labyrinth of magic

2021. máj. 12. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Berserk(1997)

Hunter x Hunter(2011)

Zankyou no Terror

Devilman: Crybaby

Gungrave

Ping Pong the Animation

Bakuman.

2021. máj. 12. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

A kommented japán és angol szavakat is tartalmaz. Ne használd őket, mert így elég gáz vagy, mivel nem vagy jaoán, se angol.

Szépen fordítsd le az összes címet magyarra.

Szánalmas...

2021. máj. 13. 00:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!