Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyek azok az idézetek,amiket...

Melyek azok az idézetek,amiket animékből hallottatok és nagyon megtetszett nektek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 21:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

18-as válaszoló

Ez igen!

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat,nagyon jó idézeteket irtatok! :)

2021. máj. 8. 22:14
 22/25 anonim ***** válasza:
52%

"Ha szeretsz valakit, az a valaki szomorúvá tehet téged, néha még magányossá is. De olyan boldoggá is, amilyen még nem voltál"

(Fruits Basket)

"Ha mások életére irigykedem, az nem vezet sehová. A saját életemet kell irigyelhetővé tennem"

(Nodame Cantabile)

"Sokszor mindközül az igazság a legkegyetlenebb"

(Shinsekai Yori)

"A képzelőerő bármit megváltoztathat"

(Shinsekai Yori)

"Van olyan dolog, ami attól szép, hogy nem lehet a miénk"

(Elfen Lied)

"Nincs olyan kapcsolat, ahol mindkét személy tökéletesen érti a másik világát"

(Nana)

"A végén mind magunkra maradunk. Senkivel sem válhatunk eggyé, semmiképp sem tehetünk valakit teljesen a magunkévá"

(Nana)

2021. máj. 9. 03:39
 23/25 Tevenyereggyarto ***** válasza:
41%

Levi és Dio idézetei nekem is kedvenceim egyike :D

Nos nem anime mert Némó nyomában de: “Just keep swimming” -Szenilla/ Dory.

Valahogy angolul olyan nyomasztóbban hat mint a magyar “úsz és evezz”. Kicsit olyan mint az Attack on Titanból Eren “just moving forward” idézete. Na meg ott van szintén tőle a “Ha győzünk, élünk. Ha veszítünk, meghalunk. Nem győzhetünk harc nélkül. Harcolj! Harcolj!” (valahogy így van magyarul). Meg a “TATAKAE!” szintén Erentől ami hasonlóan az előzőhöz megfelelő kontextusban szerintem nyomasztó meg lelkesítő egyben.

2021. máj. 9. 19:48
 24/25 anonim ***** válasza:
58%
Fäszért kell töröltetni a kommentem. A kérdésre válaszoltam, a kérdező írta, hogy nem muszáj magyarul, akkor mi van?
2021. máj. 11. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:
40%

,,o kawaii koto"

,,Kono dio da"

2021. máj. 15. 17:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!