Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a kedvenc animétek? Melyike...

Mi a kedvenc animétek? Melyiket tartjátok a legjobbnak?

Figyelt kérdés

Kicsit különös kérdés tudom, de a ,,kedvenc" és a ,,szerinted legjobb" nem ugyanazt jelenti, legalábbis nem minden. Nálatok így van? Nektek mi a kedvenc animétek? Melyiket tartjátok a valaha készült legjobb animének? Megegyezik ez a kettő? Sorozatokat írjatok inkább!

Saját:

Kedvenc animém: Seishun Buta Yarou

Általam legjobbnak tartott: Steins;Gate

2021. máj. 7. 13:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

Kedvenc:

No Game No Life

Legjobbnak tartott:

Made in Abyss

(ez egyébként második a kedvenc listán)

2021. máj. 7. 15:58
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Kedvenc: Boogiepop Phantom

Legjobbnak tartott: Shoujo Kakumei Utena

2021. máj. 7. 16:15
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Kedvenc: Fullmetal Alchemist (2003-mas)

Általam legjobbnak tartott: ugyanaz, ezért a No. 1 kedvencem. XD

2021. máj. 7. 16:28
 14/23 A kérdező kommentje:

Utolsó: igen, gondoltam, hogy sok ilyen is lesz. :D Számomra pl, ahogy fent is említettem, a Seishun Buta Yarou a kedvencem, holott látom, hogy millió meg egy hibája van, de a karaktereit és a történeteit szeretem. Ha a legjobb animéket kéne rangsorolni, a dobogósok között se lenne keresnivalója. Érdekel? Nem, mert ez a kedvencem.

Míg a Steins;Gate szerintem a legjobb, amit valaha készítettek, legalábbis számomra ez volt az, amire eddig lazán rámondtam volna, hogy ez a legjobb. :)

Amúgy igen, a 2003 FMA nekem is irdatlan nagy kedvenc. Nagyon alulértékelt anime, főleg a Brotherhoodhoz képest.

2021. máj. 7. 16:37
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Code:Breaker, Tonari no Kaibatsu-kun.

Mindkettőt nagyon régen láttam.

2021. máj. 7. 16:43
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
14-es, igen, sajnos alulértékelt, mert "nem mangahű". Ami engem tök hidegen hagy. Karakterileg és történetileg nálam magasan veri a Brotherhoodot. Plusz grafikailag is szebb, nem olyan üres és steril, mint a későbbi verzió.
2021. máj. 7. 17:01
 17/23 A kérdező kommentje:

Én mind a kettőt szeretem (a 2003-ast fél fokkal jobban, bár szerintem a befejezése kissé ingerszegény lett :D)

Amúgy a kedvencem az, amikor olyanoktól hallom, hogy ,,nem nézem meg, mert szar és nem hű a mangához", akik nem is olvasták a mangát. Nekik gratulálok a jósképességeikhez.

2021. máj. 7. 17:05
 18/23 anonim ***** válasza:
83%

Kedvenc: Serial experiments:lain

Legjobbnak tartott:Nem sorozatok hanem a Ghost in the shell (1995) és az Akira.

2021. máj. 7. 17:09
 19/23 anonim ***** válasza:
84%

A kedvencem a Gintama

Az általam legjobbnak tartott pedig A Silent Voice, de ha sorozatot kell írni akkor talán a Fullmetal Alchemist: Brotherhood, mert egész kevés hibája van.

2021. máj. 7. 19:08
 20/23 A kérdező kommentje:
Ú, a Silent Voice... Movie-k közül nekem is az abszolút kedvencem. :D
2021. máj. 7. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!