Mi a kedvenc animétek? Melyiket tartjátok a legjobbnak?
Kicsit különös kérdés tudom, de a ,,kedvenc" és a ,,szerinted legjobb" nem ugyanazt jelenti, legalábbis nem minden. Nálatok így van? Nektek mi a kedvenc animétek? Melyiket tartjátok a valaha készült legjobb animének? Megegyezik ez a kettő? Sorozatokat írjatok inkább!
Saját:
Kedvenc animém: Seishun Buta Yarou
Általam legjobbnak tartott: Steins;Gate
Kedvenc:
No Game No Life
Legjobbnak tartott:
Made in Abyss
(ez egyébként második a kedvenc listán)
Kedvenc: Boogiepop Phantom
Legjobbnak tartott: Shoujo Kakumei Utena
Kedvenc: Fullmetal Alchemist (2003-mas)
Általam legjobbnak tartott: ugyanaz, ezért a No. 1 kedvencem. XD
Utolsó: igen, gondoltam, hogy sok ilyen is lesz. :D Számomra pl, ahogy fent is említettem, a Seishun Buta Yarou a kedvencem, holott látom, hogy millió meg egy hibája van, de a karaktereit és a történeteit szeretem. Ha a legjobb animéket kéne rangsorolni, a dobogósok között se lenne keresnivalója. Érdekel? Nem, mert ez a kedvencem.
Míg a Steins;Gate szerintem a legjobb, amit valaha készítettek, legalábbis számomra ez volt az, amire eddig lazán rámondtam volna, hogy ez a legjobb. :)
Amúgy igen, a 2003 FMA nekem is irdatlan nagy kedvenc. Nagyon alulértékelt anime, főleg a Brotherhoodhoz képest.
Code:Breaker, Tonari no Kaibatsu-kun.
Mindkettőt nagyon régen láttam.
Én mind a kettőt szeretem (a 2003-ast fél fokkal jobban, bár szerintem a befejezése kissé ingerszegény lett :D)
Amúgy a kedvencem az, amikor olyanoktól hallom, hogy ,,nem nézem meg, mert szar és nem hű a mangához", akik nem is olvasták a mangát. Nekik gratulálok a jósképességeikhez.
Kedvenc: Serial experiments:lain
Legjobbnak tartott:Nem sorozatok hanem a Ghost in the shell (1995) és az Akira.
A kedvencem a Gintama
Az általam legjobbnak tartott pedig A Silent Voice, de ha sorozatot kell írni akkor talán a Fullmetal Alchemist: Brotherhood, mert egész kevés hibája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!