Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Láttad a Monster animét? Ha...

Láttad a Monster animét? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

2021. máj. 3. 02:15
A kérdező szavazást indított:
Igen!
nem... :(
41 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kedvenc animem, ha szereted a lassan kibontakozo, logikusan felepitett komoly hangvetelu dolgokat akkor mindenkepp ajanlom
2021. máj. 3. 09:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam, hogy jó, de annyira nem érdekel, hogy elkezdjem. Majd egyszer biztos ráveszem magam, és akkor majd fogni fogom a fejem, hogy jaj, ezt már réges-rég élvezettem volna :D
2021. máj. 3. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Láttam, de számomra az utolsó néhány rész meg a vége nem jött be. Lehetett volna máskènt is lezárni.
2021. máj. 3. 14:48
 4/9 A kérdező kommentje:
2: Úgy ám :D Nekem a Monster volt az ezredik animém (most 3 ezer felett járok), és abból az ezerből egyben ez is volt a legjobb anime, amit addig láttam. De még mindig benne van a top10-es listámban
2021. máj. 3. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
3000 látott anime? Tudsz linkelni egy MAL profilt vagy valamit? Nekem összesen van 700animém a MAL listámon, de abból kb 250 dobott, 250 tervezett szóval csak kb 200 animét nézhettem végig, mégis nehezen találok olyat amiket szívesen néznék.
2021. máj. 3. 23:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Küldök linket üziben
2021. máj. 4. 00:04
 7/9 anonim ***** válasza:

A 3 ezres completed anime lista engem is érdekelne.

Nekem csak 450 van megnézve és 300 planning-ben.

2021. máj. 4. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

Persze, 3000 :D Ez aranyos volt. Alapjáraton nem sokkal több volt lefordítva sem. (egy oldal tulajdonos, aki tudja mi merre hány méter a fordítóknál már 10 éve)

Persze, feltételezem ebben a 3000-res listában nem 2000 hentai szerepel.

Megjegyzem én járok 800 teljesen befejezett animénél és vagy 100-150 dobottnál.

Kérdésre visszatérve. Igen láttam. És... Öhm, ennyi, semmi mellékkérdést nem tettél fel.

Az összes nem válaszoló válasza pedig ez lesz: nem hallottak róla vagy nem az ő világuk. Nyilvánvaló nem? Miért nem látta valaki az xy c. animét... Jesszus, te miért nem olvastad ki az Árnyvadász univerzum könyveit? Na látod, buta kérdés.

2021. máj. 4. 00:28
 9/9 A kérdező kommentje:

"Alapjáraton nem sokkal több volt lefordítva sem. (egy oldal tulajdonos, aki tudja mi merre hány méter a fordítóknál már 10 éve)"

És ez miért is releváns? Angol felirattal nézek animéket. Idejét sem tudom mikor néztem valamit magyarul legutóbb.

Miért lenne buta a kérdés? Az embereknek számtalan oka, számtalan válasza lehet. Én nagy Árnyvadász fan voltam, kiolvastam a könyveket. És? Hogy jön ez ide egyáltalán? ^^"

2021. máj. 13. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!