Láttad a Monster animét? Ha nem, miért nem?
A 3 ezres completed anime lista engem is érdekelne.
Nekem csak 450 van megnézve és 300 planning-ben.
Persze, 3000 :D Ez aranyos volt. Alapjáraton nem sokkal több volt lefordítva sem. (egy oldal tulajdonos, aki tudja mi merre hány méter a fordítóknál már 10 éve)
Persze, feltételezem ebben a 3000-res listában nem 2000 hentai szerepel.
Megjegyzem én járok 800 teljesen befejezett animénél és vagy 100-150 dobottnál.
Kérdésre visszatérve. Igen láttam. És... Öhm, ennyi, semmi mellékkérdést nem tettél fel.
Az összes nem válaszoló válasza pedig ez lesz: nem hallottak róla vagy nem az ő világuk. Nyilvánvaló nem? Miért nem látta valaki az xy c. animét... Jesszus, te miért nem olvastad ki az Árnyvadász univerzum könyveit? Na látod, buta kérdés.
"Alapjáraton nem sokkal több volt lefordítva sem. (egy oldal tulajdonos, aki tudja mi merre hány méter a fordítóknál már 10 éve)"
És ez miért is releváns? Angol felirattal nézek animéket. Idejét sem tudom mikor néztem valamit magyarul legutóbb.
Miért lenne buta a kérdés? Az embereknek számtalan oka, számtalan válasza lehet. Én nagy Árnyvadász fan voltam, kiolvastam a könyveket. És? Hogy jön ez ide egyáltalán? ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!