Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Boruto vagy Yashahime? Szerint...

Boruto vagy Yashahime? Szerintetek melyik a jobb folytatás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindkettőröl negatív véleménnyel vannak az emberek, nekem személy szerint a Yashahime jobban tetszik, érdekesebb a sztorija, annak ellenére is, hogy a legtöbb embernek pont azzal van baja, az új karakterek is szerethetőbbek, mint a Borutoban. Szerintem.

2021. ápr. 28. 18:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#13, #6 vagyok, Kirinmaru múltbeli énje látja amit a jövőbeli lát tehát valószínűleg nem csak kivárt 500 évet hanem más úton jutott a jelenbe. Amúgy az Inuyasha alatt is volt egy ékkőszilánk a jelenben.
2021. máj. 1. 12:38
 22/25 anonim ***** válasza:
#21 Jogos, erre nem gondoltam. De ez megint csak felvet egy kérdést: Hogy lehetett egy szilánk a jelenben már azelőtt, hogy Kagome visszament volna és összetörte volna? Mert nekem úgy rémlik, hogy az a maszk már korábban is a család birtokában volt. Vagy a szilánk akkor került bele, amikor Kagome visszament és összetörte a követ, ezzel megváltoztatva a jövőt? Mert akkor miért nem láttunk több változást, elvégre elég durván kalajkodtak ott.
2021. máj. 1. 17:04
 23/25 anonim ***** válasza:
InuYashá-t spirituálisan kell tekinteni úgy, hogy minden előre el volt rendelve és ez volt Kagome sorsa.
2021. máj. 24. 12:34
 24/25 anonim válasza:
21#-es ha ezt látod: Kirinmaru nem jutott el a jelenbe, legalábbis ezt senki sem említette.Gondolj Rikura. Riku a levágott szarva. És amit Riku lát,azt Kirinmaru is látja. Na most az egyik részben,már nem emlékszem pontosan melyikben,Kirinmaru karját bedobja Riku a csontok kútjába. Valószínűleg "a jövőbeli Kirinmaru" az az a levágott kar.De majd kiderül később,ha ki jön több rész is. Üdv
2021. dec. 13. 22:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Arra nem tudunk alapozni, hogy InuYasha meddig élne... A mangakészítő régi jellemzése szerint - emberi hátrányaként - emberhez hasonlóan idősödik és későn éri tinédzser a sorozat elején. (19-20 év körül saccolok.) Ezt szépen felrúgta a 3. mozifilm, úgyhogy azt ne is vegyük alapul. Ha emberként idősödik és havonta egyszer emberré is válik, akkor szerintem rá nem vonatkozik halhatatlanság. Ez megint kiüti a nyeregből a 3. nagyfilmet.
2023. okt. 11. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!