Mit szeretnek az emberek a Ginga Eiyū Densetsu-ban és a Uchuu Senkan Yamato-ban?
Te még nem láttál fikázást, ha neked egy "unatkoztam rajta" az. Azt már tudom, hogy Te nem vagy egy géniusz ;)
Nyílván azért írtam ki a kérdést, mert nem vetettem el 100%-osan ezt a 2 animét, és érdekel, hogy mások mit gondolnak róluk, mit találnak benne izgalmasnak, néznivalónak.
Először is mindkettő öreg. A Yamato főleg, a hetvenes èvek derekáról származik. Egyszerűen akkoriban, közel ötven ève mèg jóval lassabb volt az emberek èletritmusa, abból az időszakból az animèk nagy rèsze a 40' korosztálytól lefelè az emberek többsègènek unalmasnak ès vontatottnak hat, egyszerűen ingerszegènyek a modern korhoz szokott embereknek.
Ráadásul mindkèt mű a space opera kèpviselői, amelynek stìlusjegyei a lassú, mèltóságteljes audió / vizuális kompozìciók, szèp hátterek, kimèrt epikusság.
Nem a pörgős akcióra èpìtenek, sem arra, hogy legalább pár percenkènt legyen akció.
Szóval kèt más korszakból származó,mèg az adott kor sztenderdjèhez kèpest is lassú sorozatot találtál meg, nem csoda, hogy lassúnak találod.
Imadom ginga eiyuut, viszont uchuu senkan yamato valamiert engem se kotott le. Tervezem egyszer meg ujraprobalni ha olyan hangulatban leszek. 4es kommentelovel egyet ertek, mindenkinek mas jon be. gondolom te a humorosabb, lazabb animeket szereted jobban, van aki a komolyabbakat. En pl mushishi-vel voltam ugy, hogy tetszett volna, viszont alapjaraton nem tudok nezni semmit ami epizodikus, mert nincs egy fo story ami osszefogja az animet. Tudom, hogy nem ez a lenyege es ez csak az en hulyesegem de engem igy nem vett ra semmi a folytatasara. Mar 2x kezdtem el mert latom benne a minoseget de nem tud ravenni par resz utan, hogy folytassam.
Ne akadj le olyan animeknel amik nem jonnek be elsore, nezd a tobbi kiszemeltet aztan lehet egy par ev mulva visszatalalsz ezekhez az animekhez es olyan hangulatban kapod el, hogy azonnal beleszeretsz. Nalam Lain-nal es Texhnolyze-val volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!