Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek nézzem tovább a...

Szerintetek nézzem tovább a One Piecet úgy, hogy nem szeretem a főszereplők háromnegyedét? Később jobbak lesznek? Ti sokat nem szerettek belőlük? És ha igen, akkor továbbnézitek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 20:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

"Én nézem mind a három animet mind három jó shounen de nézzünk szembe a valósággal!"

Akkor csak megérteni nem sikerült, ami benne van, mivel én is nézem mindet, illetve néztem.

"Amit te hivsz karakter fejlődésnek az op esetében az nem karakter fejlődés hanem story indulás"

Csak az a helyzet, hogy a karakterek nem csettintésre fejlődnek a legtöbb esetben, hanem szépen lassan, ezért nem arról van szó, hogy Nami utána nem fejlődik.

Hasonlítsd össze, hogy az első 20 részben milyen világképe van, és mit mond mondjuk Haredas-nak, hogy hogy áll a crew-hoz.

Elgé látványos fejlődés volt.

Az Alabasta arc gyakorlatilag VÉGIG Chopper fejlődéséről szól, és így lehetne sorolni ezeket majdnem minden karakter esetében.

"Nagyon nincs jogod a narutohoz hasonlítani ilyen téren (mindkettő másra gyúr rá! Op a világra a naruto pedig a személyekre)"

De van, össze lehet hasonlítani.

És igaz, hogy a One Piece világa kiemelkedő, de a karakter fejlődése is jó, csak nem annyira emelkedik ki, mitn a világa, ezért szokás a világépítést hozni, mint az egyik legkiemelkedőbb eleme.

"A naruto-ban nagyon sok karakter fejlődés van ez tény! Ha mást mondasz akkor hazudsz! Meg kell nézni a legtöbb karaktert az első feltűnésekor és a későbbiekben hogy hova fejlődtek!"

Nem, ez pont nem tény. A felnővés, az nem karakterfejlődés. Azért mert valakinek nagyobb szám lesz az életkora, még nem fejlődik a karaktere, és a Narutoban pont ez van. A legtöbb karakter nem fejlődik, csak komolyabb lesz az életkora miatt, és sokan, pl te is ezt téveszted össze karakter fejlődéssel.

És elsősorban a jelentős karakterfejlődések nem main karakterek esetén történik. Sőt, még csak nem is ez a Naruto erőssége.

Az egyik legjobben megírt karakter pl. Itachi, akinek minimális karakterfejlődésről bsezélhetünk, viszont a háttértörténete jó.

Ez az egyik dolog ami jó a Naruto-ban a háttértörténetek, főként az Akatsuki-nak.

"A bc-ban nincs személyiség fejlődés vagy csak minimálisan! Amigy egy nagy naruto koppintás!"

Tényleg az, de kb. annyi karakterfejlődés is van benne, mint ennyi idő alatt a Naruto-ban.

Ekkore értünk a sima Naruto végére, amikor nem igazán volt karakter fejlődés.

A time skip segített valamennyit, de mint fentebb írtam, nem eleget. Nem használták ki eléggé.

"Naruto meg miért nem lesz okosabb? Te valószínűleg nem nezted meg! Naruto mentálisan is nagyon sokat fejlődik"

De, láttam, a mentális fejlődésnek nincs köze az észhez.

Amúgy leírtam, de láthatóan nem sikerült felfogni.

Az ember eszét tökrözi, hogy milyen beszélgetéseket és hogyan folytat le. Naruto a beszélgetéseket nagyjából azon a színvonalon kezeli az anime elején, mint a végén, így nem, a beszélgetés alapján nem lett okosabb.

Viszont a harcokat tekintve azt akarják beadni, hogy az a srác, aki úgy kommunikál kb. mint egy értelmi fogyatékos, annak harc közben vág az esze, ez nem reális.

"van ilyen hogy valaki bizonyos dolgokban emelkedik ki"

Ja, csak akkor nem agyról beszélünk, amikor bizonyos dolgokban emelkedik ki.

"valamint naruto sosem volt okos a harcban hanem azzá vált a tapasztalatok által sőt a sorozat legelején konkrétan le fagy és nem tud csinálni semmit sem"

Ez akkor lenne igaz, ha a Shippuden vége felé nem tudna legyőzni olyan ellenfeleket, akik ellen még sosem harcolt, sőt, még a stílusuk is teljesen más.

Viszotn nem ez a helyzet. Többször láttunk oylat, hogy egy korábban nem használt trükköt vetett be, és ennek oka van.

Ha mindig ugyanazt látnád, akokr megunnád, íg ymindig új dolgot kellett kitalálni, viszont emiatt nem lett egy konzisztens karakter.

"És mi az a fejlődés a boszi arc-ban? Áruld el? Hogy vanessa ugyan úgy fehernemuben le issza magat még 100 részt követően?"

Ha nem sikerült megérteni, hogy hogy állt korábban a csapattársaihoz és utána hogy állt hozzájuk, akkor te is olyan okos lehetsz, mint Naruto. :DDD

"És milyen ellentmondásos fejlődés van?! Ebben is nagyot tévedsz!"

Fel sem fogod, de máris azt mondod, hogy tévedek, te tényleg nagyon okos lehetsz. :D

De nyugi, ebben a kommentben is leírtam, hogy milyen ellentmondásos, hogy egyik pillanatban Naruto egy zseni, mert harcolni kell, a másik pillanatban egy értelmi fogyatékos, amikro a barátaival beszél.

"Naruto személyiség fejlődés:"

Most tekintsük el attól ,hogy én mit gondolok.

De ha tényleg lennének karakterek, amik 6-7-8 alkalommal változnak meg, ahogy írod, akkor az megint nem reális, mert ilyen a valóságban sincs, másrészt, azokat orvosilag is disszociatív személyiségzavarral diagnosztizálják.

És akkor a tények, nem, amit te hívsz karakterfejlődésnek, hogy Sasuke épp átáll mondjuk egy másik oldalra, az nem karakter fejlődés.

Meg van mögötte a logikája, de nem fejlődik ezzel együtt.

"De a bc fele ennyit sem és fele akkora mértékben sem"

A Black Clvoer csak 170 részes.

Amúgy te valamit nagyon félreértettél, én nem érvelek amellett, hogy a Black Clover jó. Azon a szinten van, mint a Naruto, kb. teljesen.

Az animáció minősége miatt lehet jobbnak hívni, de ennyi.

ÉS a Black Clover karakter fejlődése kb. pont annyit ad, mint a Naruto karakter fejlődése a Shippuden nélkül.

"A karakterek többsége 1-2 epizód erejéig változnak utána visszatérnek ugyan van 1-2 kivétel pl noele akit már mondtam de a többiek nem!"

A karakterfejlődés nem hétköznapi viselkedésbeli változást jelent, így igen, a boszi a hétköznapjait ugyanúgy éli, viszont már máshogy áll a harchoz, amit karakter fejlődésnek hívnak, és ez a boszi arc után áll be.

"És nem hinném hogy a naruto hiba! Ezt jelenti a karakter fejlődés és a történet!"

Nem, te egyértelműen kifejtetted, hogy neked az a karakterfejlődés, ha mást csinál.

Pl szerinted minden ember egy nap akr 20-szor is karaktert változtathat, mivel valamikor főz, valamikor TV-t néz. :DDD

Okos gyerek vagy. :DDd

"Tudom ez nálatok ritka fogalom mert nem terjed ki többre a “igény”"

Veled ellentétben nekem a minőségre kifejezetten nagy szükségem van, azért nem próbálok - veled ellentétben - hazudni a Naruto minőségéről.

2021. ápr. 23. 00:57
 22/25 anonim ***** válasza:

Jo van legyen igazad hercegnő!

Hulyekkel nem fogok vitatkozni ha a te szellemi képességeid ilyen alacsonyan vannak hogy egy alom világban élsz akkor élj csak benne 😅😂 gyökérkefe

2021. ápr. 23. 01:14
 23/25 anonim ***** válasza:

"Hulyekkel nem fogok vitatkozni ha a te szellemi képességeid ilyen alacsonyan vannak hogy egy alom világban élsz akkor élj csak benne "

Ha bármiben tévedtem volna cáfoltál volna, viszont nem sikerült érvelned, most is csak személyeskedsz, mitn valami 5 éves. :)

Kiderült, hogy hazudsz, ezért inkább feladod. Cuki vagy. :D

2021. ápr. 23. 02:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy, mi a helyzet most, elkezdted-e, vagy dobtad. Ha dobtad akkor azt javaslom hogy valahogy szenvedd el magad a 130. részig. Ott van vége az első nagyon jó arcnak, én akkor szerettem meg igazán. Ha nem tetszik még akkor sem, akkor meg dobd.
2021. aug. 1. 09:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Tudod mit mondanak az erőlködésre? Fosás lesz a vége...
2021. aug. 1. 09:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!