Van olyan anime, amiben sokat mosogatnak?
Szép próbálkozás, de szerintem a főzés érdekesebb a takarításnál. xD
Amúgy a mosogatásról nekem maximum a Yumeiro patissiere jut eszembe, de az is olyan, hogy cukrász tanulók vannak benne. Többszáz animét láttam, de abban mosogattak a legtöbbek. Ilyen témában nem hiszem, hogy nagyon talált... de persze nem láttam mindent.
Ha van is, akkor is általában a lányok mosogatnak, ritkán a fiúk XD Feltételezem a Shokugeki no Soumát láthatta, de ott van tétje a főzésnek. Nem hiszem, hogy lenne olyan anime, amiben versenymosogatnak :D
De írok egy párat, amiben van takarítás és mosogatás is, bár kevés a fiúknak való:
Horimiya
Vadmacskakommandó
Akame ga Kill (ez szeritnem fiúknak való, de ha túl kicsi a gyerek, akkor inkább ne, mert gyilkolásznak benne)
Nanatsu no Taizai (ez nem annyira véres, mint az előbbi, a karakterek rajzolása is kedves, de random végtagok szakadnak; a főhősnek van egy bárja, ott főz, mosogat, minden, ami kell... atán majd bonyolódik a történet)
Én is nagyon sok animét láttam, de ennyire futja :")
Utolsó, ha egy anime alapján szeretne főzni, rákeres a receptjére, és simán lehet jó. Ha nem lenne, gondolom a kérdező vagy segített volna neki hogy jó legyen, vagy egyedül nem hagyta volna, hogy ne legyen pazarolva az étel.
Én talán a Horimiyát ajánlanám..Nyilván nem a takarításon van a hangsúj, de a főszereplőnk sokat takarít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!