Van olyan manga, amiben a főszereplő újraéli ugyanazt a napot?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 23:11
3/16 anonim válasza:
re zero erről szól lényegében és így oldja meg az aktuális akadályokat
erased (itt egy 28-30 körüli megy vissza a kisiskolás testébe hogy megoldjon egy gyilkosságot amúgy van egy ereje ami pár perccel vagy órával képes visszamenni de ki nem mondott dolog igazából az ereje addig megy vissza ameddig az aktuális probléma/élet-halál helyzetet meg tudja oldani ezért is megy vissza olyan régre)
4/16 anonim válasza:
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl-senpai no Yume wo Minai
5/16 A kérdező kommentje:
4: Ebben hol van ilyen?
2021. ápr. 18. 14:44
6/16 anonim válasza:
#5 Koga "képessége" újrajátszatta ugyanazt a napot neki és Sakuta-nak.
7/16 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a hármas? Válaszolt a kérdésre.
Ismétlődő időből nekem is a Seishun Buta Yarou 4-6.része ugrik be, de hasonló tematika van pl a Steins;Gate-ben.
8/16 anonim válasza:
Előző vagyok, amiket írtam, azok animék. Mangákban annyira nem vagyok otthon. :D
9/16 anonim válasza:
3-as vagyok ":D lol amúgy a mostani tokyo revengers is ilyen
10/16 anonim válasza:
(Én csak annyit tennék hozzá így funfact képpen, hogy a manga amit az első válaszoló mondott, annak alapján készítették a Holnap Határa c. filmet. Tudom hogy semmi köze a kérdéshez, csak eszembejutott :"D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!