Mondanátok nekem jó animéket?
Próbálkoztam már animével többször is de sose nyerte el a tetszésem. Gondolom azért, mert rosszakat néztem? Nemtudom. De annyi ember szereti őket, hogy csak nem lehetnek rosszak, szóval úgy döntöttem adok neki még egy esélyt. Eddig egyedül a btooom volt amit nem hagytam abba egy rész után és tetszett is valamennyire.
Szóval az lenne a kérésem hogy írjatok olyan animét ami szerintetek nagyon jó.
Nem szeretem a romantikusakat, inkább ilyen akciódúsak érdekelnének jó grafikával. Fantasy is lehet. Jaj és ne legyen túl beteg vagy nyomasztó.
Minden választ köszönök.
19 L
Samurai Champloo oltárian jól kidolgozott, gyönyörű grafika és soundtrack. Vicces, de akciódús és komoly is egyben. Ultimate favorite, kb semmi romantika nincs benne. A karakterekre pedig évekig emlékezni fogsz, annyira különlegesek (kb 4 éve nézhettem végig, de mai napig nagy élményként gondolok rá. Mikor egy anime introja is szórakoztató és nézhető, akkor az anime is az :D ).
A másik nagy kedvencem pedig a Fullmetal alchemist.
(én sem szeretem a Narutot, Attack on Titan se jött be.)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!