Mondanátok nekem jó animéket?
Próbálkoztam már animével többször is de sose nyerte el a tetszésem. Gondolom azért, mert rosszakat néztem? Nemtudom. De annyi ember szereti őket, hogy csak nem lehetnek rosszak, szóval úgy döntöttem adok neki még egy esélyt. Eddig egyedül a btooom volt amit nem hagytam abba egy rész után és tetszett is valamennyire.
Szóval az lenne a kérésem hogy írjatok olyan animét ami szerintetek nagyon jó.
Nem szeretem a romantikusakat, inkább ilyen akciódúsak érdekelnének jó grafikával. Fantasy is lehet. Jaj és ne legyen túl beteg vagy nyomasztó.
Minden választ köszönök.
19 L
Én elsőnek a My Hero Academia-t néztem, nagyon ajánlom.
Főhősünk egy képességnélküli, egy olyan világban, ahol az emberek 80%-ának van valami képessége. Ezek a képességek miatt van a hősszakma, és Midoriya Izuku is ilyen hős akar lenni, csak ugye nincs képessége. És róla szól. Nagyon megható tud lenni, sok fight van benne. :)
Naruto + Naruto Shippuuden + Boruto;
Death note;
Hunter x Hunter;
My Hero Academia;
Angels of Death (ez mondjuk inkább horror, nem tudom számodra mennyire beteg, nekem nem tűnt annak);
Kakegurui;
One Piece;
Fairy tail;
Haikyuu;
Attack On Titan
One punch man
Mob psycho 100
Dororo
Jujutsu kaisen
Demon slayer
Noragami
Fullmetal Alchemist
Monster (bár nem akciódús, de nagyon érdekes)
Boku Dake ga Inai Machi
Banana Fish (nem gyenge idegzetűeknek való)
Dororo
Red Garden
Wolf's Rain
X TV
hack://Sign (viszonylag kevesebb az akció, de a történet nagyon érdekes)
Zankyou no Terror (csak 11 rész)
Ergo Proxy
Inuyasha (oké, ebben van romantika, de van benne harc, fantasy elemek, stb. is)
Dragon Ball (ha már neverending shonen, akkor ez alap)
Kyou Kara Maou
Vampire Princess Miyu (a címe ellenére semmi romantika nincs benne)
Weiss Kreuz
Rozen Maiden (nem romantikus!)
Trinity Blood
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!