Melyik volt legutóbbi olyan animeélményed, amit szó szerint megkönnyeztél?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 15:52
11/24 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? (5ös voltam)
12/24 anonim válasza:
#11 szerintem azért lettél lepontozva mert elég nagy spoliert írtál ki.. De ez csak egy tipp én nem pontoztalak le.
13/24 anonim válasza:
Figyu,igaz hogy spoiler de a kérdésből lehet sejteni hogy spoileresek lesznek a válaszok,nem? Csak mert szerintem a könnyfakasztó jelenetek nyilván nem az 1. részben vannak és nyilván valami spoileres. Ennek tudatában olvassák el,nem?
14/24 anonim válasza:
Death note 37. mikor Light meghalt! Nagyon sajnáltam mert az életét adta hogy a világ jó legyen a rossz elpusztításával.
15/24 anonim válasza:
Amikor a One Piece-ben Luffy a 22. részben meghal.
16/24 anonim válasza:
Most mindenkit lepontoznak aki sad thinget ír?XD
17/24 anonim válasza:
"Most mindenkit lepontoznak aki sad thinget ír?"
Én csak tesztelni akartam, hogy spoiler miatt pontoznak-e le (#15), ezért írtam egy nem igaz dolgot, de láthatóan így is lepontoztak. :D
18/24 anonim válasza:
Sentouin Hakenshimasu, a nevetéstől
19/24 anonim válasza:
"Szóval végig se nézték az animét,azt se tudják igaz-e de mivel meghalt benne valaki lepontoznak? Itt egy einstein sereg veszett el"
Tekintve, hogy a OPne Piece főszereplője Luffy és az anime már rég 900 rész felett van, így ja, csak simán lepontoztak. :D
20/24 A kérdező kommentje:
Mehetne a sori Luffy nélkül is. Mint a Walking Dead
(ja, nem)
2021. ápr. 18. 23:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!