Melyik volt legutóbbi olyan animeélményed, amit szó szerint megkönnyeztél?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 15:52
1/24 anonim válasza:
Huhh, hát pont ma néztem meg a fumetsu no anata e első részét és csak,, nagyon ritka, ha találok olyat, amin bekönnyezek XDD Utoljára pár éve volt ez, jókor írtad a kérdést👌🏻
2/24 anonim válasza:
Banana Fish. Pont ma végeztem vele, és a szívemig hatolt az egész anime. Széttépett darabokra, majd összerakott, hogy újra széttörhessen és végül magassarkúval és acélbetétessel taposott rám. A végét sosem fogom megbocsátani, mert egy amúgy is szívbemarkoló, rengeteg fájdalmat, halált, erőszakot tartalmazó történet igazán érhetett volna boldog véget. Ha már szegény Ash annyit szenvedett kisgyerekkora óta, igazán kijárt volna neki a normális, boldog élet.
3/24 anonim válasza:
Sousei no onmyouji: csókjelenet. Fumetsu no anata e, szintén. A legutóbbiak, ha jól emlékszem.
4/24 anonim válasza:
SPOILER!! Ha nem láttad a Naruto shippuuden-t.
Itachi, Shisui és Jiraya halálánál szét bőgtem magam.
5/24 anonim válasza:
Én a Code Geass utolsó részénél küzdöttem a könnyeimmel. Nem tudom miért de valamiért a szívemig hatolt Lelouch halála
7/24 anonim válasza:
Animéből: Dr stone második évad vége
Manga: Attack on titan utolsó chapter
És #5 legközelebb kérlek tegyél spoiler warning-ot. Ezzel most nekem lelőtted a "poént" :(
8/24 Bijjanka0517 válasza:
One piece... Amugy is érzelmes vagyok de vannak ebbe az animében olyan jelenetek ami után kénytelen vagyok valami cuki mesét nézni, hogy helyrejöjjön a lelki világom.
SPOLER
.
.
.
.
.
.
Pl mikor Luffy bátyja meghalt
9/24 huba123 válasza:
code geass, golden time, talán még a darling in the franxx-nál is bár így visszagondolva nem nagyon rémlik. Bunny girl senpai. <-- a legtöbbet a filmen
10/24 NemVagyokUborka!!! válasza:
Weathering With You
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!