Boungou Stray Dogs 3. Évad?
Figyelt kérdés
Utólag jöttem rá hogy van 3 évada. Valaki össze tudná kötni nekem az első 2 évadot ezzel? Mert a 3 évad a múltban játszódik vagyis az eleje biztos. Meg az első 2 évadot is leírhatná valaki mert nem frissek róla az emlékeim.2021. ápr. 14. 17:56
1/5 anonim válasza:
ebben a sorrendben nézd őket:
Bungou Stray Dogs
Bungou Stray Dogs 2nd Season
Bungou Stray Dogs: Hitori Ayumu
Bungou Stray Dogs: Dead Apple
Bungou Stray Dogs 3rd Season.
2/5 anonim válasza:
Asszem arról szól, hogy Chuuya és Dazai hogy találkoztak, amikor Dazai a Port maffiánál volt. De lehet összekeverem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek! A 4. évadról tudna esetleg valaki valamit?
2021. ápr. 17. 15:40
4/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, még nincs bejelentve. De tuti lesz, mert Atushi es Akutagawa megfogadtak valamit, amire 6 hónap múlva kerül sor (nem akarok spoilerezni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!