A Tensei Shitara Slime Datta Ken-ben egy felnőtt férfi egy kiskorú kislánnyá változott át?
Körül minden második kérdés alatt ugyanez megy, nem tudom minek regisztráltam ide. Azt hittem olyan mint régen, de a tipikusan okoskodó honfitársaink ezt a mentalitást élik, és sajna egyre több ilyen van. Természetes hogy a 30. már egy picit dühít. Kérdez valamit, aztán beleokoskodik, akadékoskodik egy ésszerű, jól érvelt, bizonyított válaszon.
A "betegség" amit kiemelek, az a köznyelvben az idiótákra használatos manapság szleng szerűen...
Az hogy látszólag nincs eszem, mégis felfogom a választ, a leírtakat és a helyzetet hááát... Ész híján ez jó kis teljesítmény, ezzel arányban a kérdező egy zokni szintjén van.
Imádom, hogy tízmillió éve lett feltéve a kérdés, és még ma is van egy frusztrált, középkorú vesztes aki belekössön :)
Ha egy felnőtt férfi ember felveszi egy fiatal kislány alakját az nem normális. Azon a tényen, hogy ez beteg semmilyen "ésszerű, jól érvelt, bizonyított" válasz nem változtat.
És egy ilyen animéért vannak oda nagyon sokan...
Igen, megint csak ott tartunk hogy ez felfoghatatlan fogalom, mert ehhez nagyobb értelmi színt kell mint amieami mák virágnak van. És jön a kérdés: akkor miért nem f.fi?
-_- hagyd rá. Feltett egy kérdést amire csak az a válasz létezik amit ő váll, és azt akarja hallani
Kérdező, Rimuru nem képes csak úgy alakot váltani... A már elnyelt és ezáltal analizált élőlények alakját képes felvenni és valamilyen szinten módosítani is.
Amikor Shizu tanítványa ellen harcolt az kivétel, elvégre nem saját maga választotta azt az alakot, hanem valamelyik képessége (Belzebub talán) megtestesülése (Nyilván Rimuru testét / analizált élőlényeit használva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!