Attack on Titan mangások, hogy tetszett nektek a vége?
Reiner depressziója a bűntudatából eredt, meg abból, hogy nem találta a helyét marley és paradis között; volt egy harcos élete, és identitása, meg egy felderítő élete és identitása is.
A manga végére többé-kevésbé sikerült vezekelnie a bűneiért, és a két életéből egy lett, szóval nyilván boldogabb is lett valamennyivel.
Levi, Gabi és Falco bajtársak lettek, plusz Levi Gabiék egyik első paradisi barátja, szóval annyira szerintem nem fura, hogy istápolják szerencsétlen Levit :D
Levi meg ezen a ponton úgyis elég hasznavehetetlen, szóval nincs más dolga, mint segíteni a kölyköknek beilleszkedni az új otthonukba. Ezen a ponton úgyis Gabiék közeli barátai, meg Levi közeli barátai is halottak, szóval ki mással keverednének?
Historia gyerekének szerintem farmer-kun az apja. Nem hiszem, hogy lett volna különösebb történetbeli jelentősége, ha eren az apja, így pedig nem sok értelmét látom, hogy NE Farmer-kun legyen az apa.
Az meg, hogy mindenki titánná változott, majd vissza.. Kellett egy kis extra feszültség :D
Hát, kicsit összecsapottnak éreztem, de őszintén azt vártam, hogy kb mindenki meghal, szóval a szívemnek azért ez jól esett.
Szerintem is a farmer az apa, őszintén csak az volt a lényeg, hogy Historia terhes legyen valakitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!