Előfordult már, hogy azért nem néztetek meg egy régóta várt animét, mert túl sok rosszat hallottatok róla?
Nekem a Yakusoku no Neverland második évada ilyen, ami most januárban jött ki. Sok véleményt olvastam róla és eléggé meggyőztek, hogy időpocséklás lenne megnézni.
Bár ettől függetlenül lehet, hogy később adok neki egy esélyt, de nagyon hátra került a listámon.
"Nekem a Yakusoku no Neverland második évada ilyen, ami most januárban jött ki. Sok véleményt olvastam róla és eléggé meggyőztek, hogy időpocséklás lenne megnézni."
Ha nem olvastad a mangát, akkor nem olyan vészes, mint ahogy írják, de ettől függetlenül tényleg nem lett túl jó.
4
Ha a mangát nem ismered, akkor még egész jó. Mint 2. évad, elmegy. Igaz, hogy végéből kb semmit se értesz, de még ok.
Inkább csak nekünk manga olvasóknak volt csalódás, mert mi tudjuk, hogy milyen lehetett volna, s végül milyen lett.
Az elején még pozitívan álltam hozzá. Aztán már csak a színekért néztem (a démonok ruha és haj színeiért), a végén meg már csak azért, hogy lám hogy cseszik el, mert Lewis nékül problémás a logikus happy end.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!