Szerintetek hány évados lesz a Jujutsu Kaisen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 15:21
1/14 anonim válasza:
Jó kérdés maga a manga sem fut olyan regen 18-ban indult el de ha jól kezeli a dolgait egy 5-6 évados simán lehetne ugye a jujutsu is egy hiányt töltött ki ami az iskolai gonoszirtó (régóta nem volt már ilyen és maga a koncepció a technikák és a karakterek több színűsége is érdekes és jó)
2/14 anonim válasza:
szerintem minimum 3 évad csak lesz...
Ha valaki később tudni fogja mikor lesz a 2.évad , írja meg ide .Köszi!
3/14 anonim válasza:
Teljes mértékben attól függ, hogy milyen a bevétele az első évadnak Japánban. Kismillió nagyon népszerű manga kapott már csak egy évadnyi animeadaptációt.
4/14 anonim válasza:
A mangaka nemrégiben azt mondta, hogy nem tart már sokáig. Anime szinten én még két évadot tudok elképzelni.
5/14 anonim válasza:
Jelenleg csak az első évad van?
6/14 AnimeOtaku Love válasza:
kettes, úgy tudom, hogy november, december környékén indul a második évad, de lehet csúszni fog, mivel a manga írója betegség miatt szünetel.
7/14 AnimeOtaku Love válasza:
ötös, igen, jelenleg csak az első évad van :3
8/14 anonim válasza:
#6 Rosszul tudod. Decemberben egy előzményfilm fog megjelenni, nem egy második évad.
9/14 AnimeOtaku Love válasza:
nyolcas, ó akkor elnézést
10/14 anonim válasza:
Pletykák szerint a második évad az 2022ben indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!