Egyetérthetünk abban, hogy a Jujutsu Kaisennek vannak a legjobb harcjelenetei?
Mármint hogy érte?
Ha az animációt nézzük még a top 10-ben sincs ott.
Nem rosszak egyébként egy újabb shounen éra lehet belőle mint a boku no herobol majd még elválik
De egyébként jó harc jelenetei vannak és kreatívak is valamint az animáció effektek is egyediek
Persze most hirtelen bejöttek a fizikailag erős karakterek megint 😅😂 deku elott nagyon kevés volt hosszu ideig az elott volt divat utána átment különleges képességekbe és ravaszságba/fortélyba pl gyenge képesség de nagyon jól kitudja használni és most megint deku asta és itadori
(Dekunál még nagyon üdítő is volt de most megint kezd el szaporodni)
Én szeretem a JJK, de nekem a harcjelenetek csak ilyen "vannak" kategória. Nyilván jó a mappa animálása, meg pár mozdulatsor nekem valóban odab..szós, de nem emiatt nézem :D
Kicsit hiányolom belőle a tervezést, nehezen mérem fel hogy ki milyen erős, jelenleg az erőviszonyok működése sem tiszta nekem, de majd hátha egyszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!