Szeretnék egy mangát készíteni, szerintetek legyen "fordítva" (olvasás szerint) elkészítve?
Figyelt kérdés
Vagy legalábbis manga stílusban készítem. Szerintetek?2021. ápr. 5. 22:36
1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg tanácsokat is elfogadtnék
2021. ápr. 5. 22:42
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha manga, akkor hozzátartozik az olvasási irány is. Egyébként meg klasszikus képregény lenne.
3/5 anonim válasza:
Jó kérdés ugye a manga inkabb stilus jegy azaz a rajzolás stílusa inkabb
az olvasás szerintem lehet tetszőleges csak akkor fel kell tüntetni hogy ez balról jobbra azaz nyugati
De amugy kosd fel a gatyád mert nem épp könnyű az hogy szeretnel az nagyon messze van még mert kell oda történet irás fogalmazás és még rajzolás is nagy munka mind a három 🧐😵
4/5 A kérdező kommentje:
Abban már elég mélyen benne vagyok, nem mindig könnyű, de remélem a végeredmény mégéri majd. Éppen a szereplők történetük, személyiségük kinézetük megtervezésének a közepén tartok. Még a magának a mangának a készítése sajnos tényleg messze van. De a szereplők fele már meg van😅.
2021. ápr. 5. 23:26
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges a japán olvasási irány. Egy csomó nem ázsiai művész készít mangákat, de nyugati olvasási iránnyal, mégis mangának mondjuk a rajzstílus miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!