Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mik azok a fillerek?

Mik azok a fillerek?

Figyelt kérdés
nagyon sokaktól hallottam már ezt a kifejezést ha animéről volt szó. Most a Narutot nezem és abban is hallottam hogy ha a fillereket ki hagyjuk hamarabb végig lehet nézni. csak hogy idk mi a filler :D

2021. ápr. 1. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Olyan epizódok, amik nem tesznek hozzá a történethez, annak fejlődéséhez, csak pl poénosak, de egyébként jelentéktelenek a sztori szempontjából.

[link]

Itt elvileg az összes filler jelölve van a Naruto-ban.

2021. ápr. 1. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
Gagyi, béna, erőltetett humoros, esetleg ecchivel megtolt részek, de kihagyhatóak amúgy az anime története szempontjából.
2021. ápr. 1. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem mire fel ez a filler gyülölet.

A filler részek is lehetnek érdekesek, és jók.

Attól függetlenül, hogy a történethez nem tesz hozzá, nem muszáj egyből

"gagyi, béna, erőltett, ecchi"-nek nevezni.

Nyílván vannak ténylegesen rossz fillerek, (ez persze animétől függ)

de ez megesik a nem-filler részekkel is.

Kihagyhatod ha inkább a történet folytatását szeretnéd látni,

de ha van kedved hozzá belenézhetsz.

2021. ápr. 1. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy az előző írja. Pl. filler rész a Dragon Ball Z-ben, amikor Goku és Piccolo autót tanulnak vezetni. Nem tesz hozzá semmit a történethez, de mégis nagyon poénos. Én legalábbis jókat tudok nevetni azon az epizódon, valahányszor megnézem. XD
2021. ápr. 1. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!