Csak szerintem nem olyan nagyon borzalmas a The promised neverland 2. évada?
A közepe felé fura és zavaró volt szerintem, de a végére már elég jónak tűnt. Én adnék rá egy 7/10-et. My Anime List-en meg van 5,94(?) a 10-ből. Szerintetek hány pontot érdemelne? Nektek hogy tetszett? Szerintetek túlkritizálják?
(Még nem olvastam a mangát, de majd tervezem)
Volt már ilyen kérdés, ott sokan kommentelték, hogy nem tetszett nekik.
Nekem sem tetszett, pont hogy az első fele volt még úgy ahogy elfogadható, a második fele viszont botrányosan rossz. Én kb 4-5 pontot adnék a 10-ből, még ez a 5,94 is túlzás szerintem.
Valamilyen szinten követtem a mangát, így ismerem az eseményeket benne, szóval ahhoz képest egy teljesen leegyszerűsített és lebutított verziót kaptunk.
Oh rendben... nem láttam, hogy más is feltette :)
Azért köszönöm!
Amúgy nem olyan rossz, ha valaki nem ismeri a mangát, és önmagában tényleg egy 7/10 körüli darab, csak a sok mangát olvasott személy lehúzza, mivel látták, hogy mi volt az alapanyag és abból mi lett.
Amit nagyon eltoltak az Norman életben maradásának a felfedése. Sokkal epicebbnek kellett volna lennie.
A másik katasztrófa pedig a vége. A többi elfogadható, de nem kiemelkedő színvonalú volt.
Ha anime only szemszögből nézzük, akkor egy érdekes sztorival szépen lezárja a történetet, csak vannak benne érthetetlen dolgok (a királynő a nemesekkel, mikor megkeresik Sonju régi mesterét) A manga olvasók tudják, hogy mi akart lenni az a pár képkocka, de most őszintén: Egy csak animét néző az utolsó részből mit értett?
De ahhoz képest, hogy mi lehetett volna belőle, mennyi potenciál volt benne, ritka sz@r... Pont annyira változtatták meg az alapművet, hogy semmi értelme ne legyen, szinte ugyanott vagyunk a végén, csak kimaradt egy csomó érdekes, a sztorihoz sokat hozzáadó dolog. Pl Nous sírása és reakciója, miután a gyerekek megölték Noumát nagyon ott volt, pláne hogy pár oldallal előbb vigyorogva vadászott a gyerekekre, vagy pár fejezettel előbb nemeshez mérten ette az emberhúst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!